Connect with us

JUNIORI

Echipele din Zalău şi-au amânat startul din Campionatul Naţional de speranţe

Având în vedere că antrenorii Marius Lazăr şi Horea Giurgiu au participat cu echipa naţională a României U 17 la calificările pentru Campionatul European, Academia de Volei “Lazăr Marius” şi CSS Zalău şi-au amânat debutul în acest sezon 


Campionatul Naţional de volei, la categoria de vârstă speranţe a debutat la finalul săptămânii trecute. 15 echipe se află la start, însă, doar 12 au avut parte de “acţiune”, deoarece turneul din Seria D (Academia de Volei “Lazăr Marius”, CSS Zalău şi CSS 2 Baia Mare) a fost amânat.

Cele trei echipe au ajuns la o înţelegere pentru reprogramarea turneului, având în vedere că antrenorii celor două echipe din Zalău au fost implicaţi săptămâna trecută în meciurile de calificare ale României U 17 la Campionatul European, Marius Lazăr fiind selecţioner, în timp ce Horea Giurgiu este antrenor secund.

Din păcate, România a ratat calificarea la Euro. Deşi a început bine preliminariile, cu o victorie în faţa Estoniei, pentru naţionala pregătită de Marius Lazăr au urmat două eşecuri cu Israel şi Rusia, înfrângeri ce au costat “tricolorii” calificarea la Europene.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI