Connect with us

Sporturi

Demjen Kata şi Mara Viman, prestaţii onorabile la Naţionalele de tenis de masă

Elevele lui Victor Puie au reuşit să treacă de faza grupelor, reuşind să ajungă pe tabloul principal. Din păcate, la tragerea la sorţi au avut ghinion şi au picat cu favoritele 2 şi 3


În perioada 7 – 9 mai, la Câmpulung a avut loc Campionatul Naţional de Tenis de Masă, la categoria de vârstă juniori II. Pentru această competiţie, CSM Zalău a deplsata un lot format din două sportive, însoţite de antrenorul Victor Puie. Este vorba despre Demjen Kata şi Mara Viman.

A fost o prezenţă numeroasă la Naţionale, astfel că şi competiţia a fost una acerbă. Cu toate acestea, atât Mara Viman, cât şi Demjen Kata au reuşit să treacă de grupele preliminare, calificându-se pe tabloul principal al competiţiei.

Însă, având în vedere că nu s-au aflat printre capii de serie, cele două sălăjence au avut ghinion la tragerea la sorţi, astfel că au picat cu favoritele 2 şi 3 ale competiţiei.

Demjen Kata s-a duelat cu fosta sa colegă de la CSM Zalău, Alesia Sferlea, meci câştigat de cea care avea să devină vicecampioana României. Sferlea s-a transferat anul trecut de la CSM Zalău la CSM Arad.Nici Mara Viman nu a avut mai mult noroc, fiind învinsă de Ioana Băiaşu (LPS NR Constanţa), sportivă ce avea să câştige medalia de bronz.

“A fost greu, fiind o competiţie cu o prezenţă numeroasă. Am avut ghinion la tragerea la sorţi, dar în condiţiile date, sunt mulţumit de rezultate. Nu cred că se putea mai bine de atât”, ne-a declarat Victor Puie.

Mara Viman şi Demjen Kata au făcut echipă şi au participat şi pe tabloul de dublu, acolo unde s-au clasat pe locurile 9 – 12.

Cele două zălăuance au fost învinse de perechea Andreea Craiu/Alesia Sferlea (CSM Arad), pereche ce avea să câştige medaliile de bronz.

Pentru tenismenii de la CSM Zalău urmează Campionatul Naţional de juniori III, în perioada 18 – 20 iunie. Naţionalele de copii (8 – 10 ani) au fost amânate pentru o dată ce urmează a fi stabilită ulterior.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi