Connect with us

Actualitate

Schimbare în Consiliul Local Zalău. Dorel Labo iese, Alexandru Bora intră

Postul rămas vacant în urma plecării consilierului Dorel Labo va fi ocupat de Alexandru Bora, un cunoscut antreprenor din Zalău. Noul consilier local a depus astăzi jurământul, preluând oficial postul din Consiliul Local Zalău


Dorel Labo a renunţat la postul său de consilier în Consiliul Local Zalău, după ce a câştigat prin concurs un post de conducere în cadrul Consiliului Judeţean Sălaj.

Locul rămas vacant a fost preluat de către Alexandru Bora, cel care în cursul zilei de astăzi a depus jurământul pentru ocuparea postului de consilier local din partea PNL Zalău.

Liberalul este un cunoscut antreprenor, implicat în comunitatea locală, şi îşi doreşte să fie aproape de cetăţeni, să sprijine proiectele benefice pentru mediul de afaceri şi pentru zălăuani, după cum îl descriu cei de la PNL Sălaj.

“Îi mulţumim lui Dorel Labo pentru activitatea de consilier local şi pentru toate acţiunile sale întreprinse în sprijinul comunităţii locale. Îi urăm colegului nostru Alexandru Bora bun venit în echipa de consilieri locali, mult succes şi realizări în acţiunile sale”, transmite echipa PNL Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate