Connect with us

Actualitate

Liderul PNL, Ludovic Orban, vine în Sălaj

Preşedintele Camerei Deputaţilor va fi prezent sâmbătă, în Sălaj, pentru a vizita stadiul lucrărilor de pe tronsonul Nădăşeul – Zimbor, din cadrul Autostrăzii Transilvania. Liderul PNL va ajunge şi în Zalău la secțiile de Pneumologie și Boli Infecțioase ale Spitalului Județean de Urgență, spații care au fost modernizate în mandatul Cabinetului Orban

Liderul liberal Ludovic Orban, președinte al Camerei Deputaților, se va afla sâmbătă, 15 mai, în județul Sălaj. Ludovic Orban va fi primit de președintele Partidului Național Liberal Sălaj, Lucian Bode (ministru al Afacerilor Interne), și de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu.

Ziua va începe cu o vizită pe tronsonul Nădășelu – Zimbor al Autostrăzii Transilvania, iar la Zalău liderii liberali vor ajunge și la secțiile de Pneumologie și Boli Infecțioase ale Spitalului Județean de Urgență, spații care au fost modernizate în mandatul Cabinetului Orban.

În cadrul programului mai sunt cuprinse și o întâlnire cu președinții organizațiilor locale ale PNL Sălaj, precum și o conferință de presă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate