Connect with us

FOTBAL

Bogdan Miron, îngerul păzitor din poarta Zalăului

Experimentatul portar a avut două parade importante la scorul de 0 – 0 şi pe tot parcursul meciului a dat încredere colegilor, ghidându-i spre o victorie importantă în turul cu CSO Cugir


Experienţa face diferenţa. Portarul Bogdan Miron a făcut un meci mare în faţa celor de la CSO Cugir, în prima manşă a semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a.

Experimentatul goalkeeper a avut două intervenţii cruciale în faţa căpitanului echipei adverse Tudor Şaucă, la scorul de 0 – 0.

Miron a fost “îngerul păzitor” din poarta Zalăului şi pe tot parcursul meciului a dat siguranţă echipei, ghidându-şi colegii spre o victorie importantă în economia calificării în finala barajului de promovare.

Experimentatul goalkeeper atrage atenţia colegilor că la meciuri de baraj orice este posibil, amintindu-şi de un baraj nebun pe vremea când era portar la UTA Arad.

După un eşec scor 1 – 3 la Dunărea Călăraşi, UTA s-a impus în retur cu 4 – 1, calificându-se în finala barajului pentru promovarea în Liga 1, împotriva celor de la FC Voluntari.

“Băieţii au avut atitudine şi fiecare compartiment şi-a făcut foarte bine treaba, iar pe faza defensivă sunt foarte mulţumit de toată lumea, au fost impecabili. Avem un lot foarte valoros şi chiar dacă ne-a lipsit Alin Mutu, cei care au intrat şi-au făcut datoria. Chiar dacă am câştigat cu 2 – 0, consider că încă nu s-a terminat şi avem un meci foarte dificil la Cugir. Trebuie să fim la fel de montaţi, la fel de concentraţi şi dacă dăm gol acolo, eu zic că avem şanse mari să ajungem în finală. Cu siguranţă nu vom merge să ne apărăm, dar trebuie să fim pragmatici”

Bogdan Miron

Ajuns la SCM Zalău în vara trecută, experimentatul portar a mai a evoluat în Liga 1 la Sepsi Sfântu Gheorghe, precum şi la FC Silvania Şimleu Silvaniei în Liga a II-a.

În carieră a mai trecut pe la echipe precum Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea, UTA Arad, Energeticianul, dar a evoluat şi în Ungaria, la Cigand.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL