Connect with us

Actualitate

Reţinut de poliţişti pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fapte constatate la sfârşitul săptămânii trecute. Un tânăr a fost reţinut, ulterior fiind arestat preventiv


La data de 9 mai, ora 17:15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului, pe raza municipiului Zalău, au fost solicitați de către colegii lor de la Biroul de Ordine Publică pentru a se deplasa pe strada Cimitirului, întrucât au depistat un şofer, din comuna Dobrin, care circula cu maşina, deşi dreptul de a conduce era suspendat.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au testat pe şofer cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv. Acesta avea o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza ordonanţei de reţinere, cel în cauză a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Perchetului de pe  lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infacţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Pe numele tânărului, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.       

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate