Connect with us

Social

A furat bunuri de la o firmă de construcţii. Hoţul a fost prins în nici 24 de ore

Un zălăuan în vârstă de 57 de ani a pătruns în incinta societăţii de unde ar fi sustras mai multe maşini de găurit şi filetat în valoare de 10.000 lei. Acum, bărbatul a ajuns la răcoare, nu înainte de a restiui proprietarului toate bunurile

Duminică, în jurul amiezii, Poliţia a fost sesizată de către administratorul unei societăţi comerciale, cu domeniu de activitate construcţii, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta societăţii de unde ar fi sustras mai multe maşini de găurit şi filetat.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, împreună cu colegii lor de la Biroul de Ordine Publică, au identificat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 57 ani, din municipiul Zalău.

Bunurile în valoare de peste 10.000 lei au fost recuperate şi restituite celui în drept.

Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti, iar la data de 10 mai a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării unei măsuri preventive. Faţă de acesta a fost luată măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social