Connect with us

Social

Aproape 150 de bilete de tratament pentru pensionarii din Sălaj

Casa Județeană de Pensii Sălaj a primit biletele din a cincea serie, cu care pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii pot urma tratamente balneare în 15 staţiuni, inclusiv pe litoral

Prin Compartimentul comunicare şi relaţii publice, Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) informează pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii care vor să urmeze tratament balnear că, pentru seria 5, i-au fost repartizate 148 bilete de tratament în următoarele stațiuni.

Pensionarii pot opta pentru staţiuni precum 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Felix, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad sau Vatra Dornei, dar şi pe litoral, la Staţiunea Saturn, cu începere din 24, 25 și 26 mai (în funcție de stațiune).

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 5 este 14.05.2021, ora 13.00.

În cazul neridicării biletelor până la data de 14.05.2021, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, începând cu data de 17.05.2021, până la data de 24.05.2021.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii aprilie 2021 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 989 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social