Connect with us

FOTBAL

FOTO. Omrani i-a spart nasul lui Vaşvari. Arbitrul nu a dat nici măcar fault

În victoria obţinută de Sepsi OSK pe terenul liderului CFR Cluj, sălăjeanul Gabriel Vaşvari s-a ales cu nasul spart, în urma unui cot în figură primit de la Bilel Omrani


Sepsi OSK a reuşit o victorie mare în faţa liderului din Liga 1, CFR Cluj, însă, sălăjeanul Gabriel Vaşvari nu s-a putut bucura pe deplin de succesul echipei sale, după ce mijlocaşul s-a ales cu nasul spart, în urma unui cot primit din partea lui Omrani.

Momentul s-a petrecut în minutul 50 al partidei, dar “centralul” Andrei Chivulete nu a acordat nici măcar fault, deşi Vaşvari a fost plin de sânge.

De altfel, această fază l-a scos din minţi şi pe Ion Crăciunescu, care a răbunfnit în cadrul unei emisiuni de la Digi Sport.

„Cred că arbitrul nu era pe teren! Nu înțeleg! Cum să nu vezi?! E de 5 «roșii»! Duce brațul stâng intenționat! Nu știu cum nu văd arbitrii ăștia”, a declarat Crăciunescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Cu toate că a suferit acea lovitură, Gabriel Vaşvari a dat dovadă de multă ambiţie şi dăruire şi a dus meciul în continuare, fiind schimbat abia în minutul 81.

Vaşvari şi-a ajutat echipa, Sepsi OSK, să câştige un meci mare, în faţa lideului CFR Cluj.

Sursa foto: GSP

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL