Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar, decisiv pentru Gaz Metan Mediaş

Într-o partidă importantă din play-out-ul Ligii 1, sălăjeanul a înscris golul victoriei pentru echipa sa în prelungirile meciului cu Astra. A fost a treia reuşită din acest retur pentru fotbalistul din comuna Crişeni, care a mai marcat în meciurile cu FC Voluntari şi Dinamo

Vlad Morar a devenit un jucător de bază la Gaz Metan Mediaş. După ce a trecut peste toate problemele medicale, sălăjeanul s-a impus în primul 11 şi a început să marcheze goluri importante.

Jucătorul originar din comuna Crişeni a înscris cu FC Voluntari şi Dinamo, iar sâmbătă a reuşit să marcheze un gol decisiv pentru echipa sa.

Fotbalistul de 27 de ani a înscris în prelungirile partidei cu Astra cu o lovitură de cap şi a adus o victorie extrem de importantă pentru ardeleni.

A fost un final dramatic în Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu. Gazdele au condus din minutul 60, dar în 10 oameni, Astra a egalat în minutul 89 prin Montini. Partida părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, însă în prelungiri, Horşia a centrat perfect în careu, iar Vlad Morar a înscris cu o lovitură de cap.

Sălăjeanul a adus liniştea pentru echipa sa, în acest final de play-out, din care au mai rămas de jucat două etape, în care medieşenii joacă cu UTA şi Poli Iaşi.
După victoria cu Astra, Gaz Metan a ajuns pe locul 9 în play-out şi are 29 de puncte, fiind la 5 puncte de Astra, care se află pe loc de baraj.

Până acum, Vlad Morar a bifat 12 meciuri la Gaz Metan Mediaş şi a reuşit trei goluri, tot atâtea câte a marcat şi în turul de campionat când a evoluat pentru UTA.

Foto: Gaz Metan Mediaş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL