Connect with us

BOX

Şase sălăjeni boxează pentru medalii la Cupa României

Trei sportivi de la CSM Zalău şi trei sportivi de la Box Club MLG Zalău vor boxa în aceste zile la Cupa României de box, la categoria de vârstă cadeţi


În perioada 10 – 16 mai, municipiul Arad va fi gazda Cupei României la box, la categoria de vârstă cadeţi. Judeţul Sălaj are nu mai puţin de şase reprezentanţi la această competiţie, trei de la CSM Zalău şi trei de la Box Club MLG Zalău.

Clubul Sportiv Municipal Zalău a deplasat un lot format de Rareş Grama (54 kg), Alexandru Câmpianu (68 kg) şi Daniel Tănăsescu (72 kg). Alături de cei trei sportivi, a făcut deplasarea la Arad, antrenorul Adrian Popuţea.

Obiectivul celor de la CSM Zalău este cucerirea unei medalii.

Pentru această competiţie şi Box Club MLG Zalău a deplasat un lot format de trei sportivi. Este vorba despre Ciurbe Dasaev (40 kg), Teodor Oros (52 kg) şi Rareş Parnău (80 kg). Cei trei sunt însoţiţi de antrenorul lor, Virgil Meleg.

De altfel, pentru sportivi pregătiţi de fostul pugilist emblematic al judeţului Sălaj, Cupa României de la Arad este prima competiţie de o asemenea anvergură la care participă.

Înainte de Cupa României, sportivii celor două cluburi din Zalău au efectuat şi un sparing împreună.

“Este prima participare pentru noi la o competiţie de o asemenea anvergură, astfel că prefer să nu comentez prea mult înainte, îmi doresc fapte. Facem antrenamente la sala de sport de la CNS, iar pe această cale ţin să-i mulţumesc domnului director şi conducerii liceului pentru sprijinul acordat”, ne-a declarat Virgil Meleg.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX