Connect with us

FOTBAL

După muncă şi răsplată. Contracte mai mari pentru jucătorii de la Şimleu!

Majoritatea fotbaliştilor mai au contract încă două sezoane la Şimleu, iar din această vară salariile jucătorilor vor creşte. “După rezultatele avute, jucătorii vor simţi că sunt răsplătiţi”, anunţă preşedintele Ioan Gurzău


Chiar dacă nu a beneficiat de un buget mare, Sportul Şimleu a făcut treabă în Liga a III-a, deşi 80% din jucători au fost la prima experienţă în eşalonul superior.

Gruparea de sub Măgură s-a clasat pe locul 6 şi în cele 18 etape a strâns  26 de puncte, motiv pentru care conducerea vine cu o veste bună pentru fotbalişti.

Majoritatea jucătorilor mai au contract cu Sportul Şimleu încă două sezoane, iar din această vară, contractele se vor mări, aşa cum este stipulat în contract  după fiecare sezon, anunţă preşedintele.

“Toţi şimleuanii mai au contract 2 ani, fiindcă în vara trecută le-am făcut contracte pe 3 ani. În proporţii mari îi vom avea pe toţi jucătorii la dispoziţie şi din  sezonul viitor, iar  fiecare va simţi o înbunătăţire a contractelor. După rezultatele avute, jucătorii vor simţi că sunt răsplătiţi.  În contract era trecut că după fiecare sezon le vor fi mărite salariile”, a declarat Ioan Gurzău.

La final de contract cu Sportul Şimleu sunt Bodis Norbert, Gueye Mansour sau Ismael Guiti, iar conducerea va purta discuţii cu fiecare pentru o eventuală prelungire a înţelegerii.

Sportul Şimleu va căuta să îşi întărească lotul în perioada următoare, mai ales că din sezonul viitor, obiectivul echipei va fi mult mai îndrăzneţ.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL