Connect with us

DIVERSE

Dia Guard şi Autovip vor participa la Supercupa României de minifotbal

Pe lângă câştigătoarea Superligii, la prima competiţie naţională de minifotbal organizată de Federaţie după o pauză de aproape doi ani va participa şi Autovip, datorită faptului că Sălajul a mai obţinut un loc la redistribuire, în baza clasamentului naţional

Minifotbalul revine în actualitate cu prima competiţie naţională pe care Federaţia o organizează după o pauză de aproape doi ani. Supercupa României va aduna la start nu mai puţin de 48 de echipe şi se va disputa la Oradea, în perioada 4 – 6 iunie. Fiecare campionat local a primit din start dreptul de a trimite o echipă, dar au mai fost disponibile 11 locuri care s-au redistribuit. S-a ţinut cont  de clasamentul naţional pe anul 2019, unde Sălajul ocupă un loc fruntaş, reuşind astfel să obţină dreptul de a trimite la Supercupa României şi o a doua echipă. Biletul al doilea îi revine ocupantei locului 2 – Autovip Garden Şimleu Silvaniei – care a confirmat participarea.

Astfel, Dia Guard şi Autovip sunt primele echipe din Sălaj care revin în competiţiile oficiale după o îndelungată pauză, cele două grupări dorind să facă o figură frumoasă la Oradea, mai ales că Supercupa României reprezintă şi un criteriu de calificare la turneul final al Campionatului Naţional, ce va fi în luna iulie.

Pentru a putea participa la ediţia 2021 a Supercupei României, fiecare membru al delegaţiei oficiale a echipei (staff, jucător, etc.) este obligat să prezinte dovada efectuarii unui test COVID-19, care să fie valabil pe toata durata competiţiei. Sistemul de desfasurare si organizare al competitiei va fi anuntat în perioada următoare de către Federaţie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE