Connect with us

FOTBAL

Inedit. Grupe de copii la ACS Tihău

Clubul condus de Florin Mitrea vrea să înfiinţeze două echipe de copii cu care să participe în campionatele judeţene organizate de AJF Sălaj. În sprijinul acestui proiect a sărit Daniel Lazăr, un tihăuan ce are afaceri în judeţul Cluj. Până în prezent, peste 20 de copii s-au prezentat la antrenamente, dornici să înveţe şi să aprofundeze tainele “sportului rege”


Proiect inedit, dar deosebit de frumos la Tihău. Clubul sportiv din localitate îşi propune înfiinţarea unor grupe de copii, alături de care să poată participa în campionatele judeţene. 

În prezent se organizează selecţii pentru copii cu vârstă cuprinse între 7 şi 14 ani, însă, sunt bineveniţi şi copii cu vârstă de peste 14 ani, pentru că aceştia ar putea intra în vederile echipei mari ce evoluează în Liga a V-a.

Până în prezent, la ACS Tihău au venit peste 20 de copii care se pregătesc sub comanda antrenorilor Florin Mitrea, Cătălin Crişan şi Puiu Unguraş de două ori pe săptămână, marţea şi vinerea. 

De precizat este faptul că printre copiii prezenţi la antrenamente se află şi o fetiţă în vârstă de 10 ani, Cristiana.

Deocamdată, acest proiect este susţinut de Daniel Lazăr, un tânăr din Tihău care are afaceri în judeţul Cluj.

Însă, Florin Mitrea face demersurile necesare pentru a putea primi sprijin financiar şi din partea autorităţilor locale.

Să mai menţionăm faptul că şi Daniel Tripon, administratorul firmei Mercator Transilvania SRL, care a pus la dispoziţia clubului sportiv un autobuz ce a fost transformat în vestiare.

“Încercăm să facem ceva frumos. Deocamdată avem un singur sponsor, pe Daniel Lazăr, dar vom face demersurile necesare pentru a putea primi sprijin financiar şi din partea autorităţilor locale. Încă nu ştim exact cum vor evolua lucrurile, dar bineînţeles că ne dorim să evolueze în bine. Părinţii sunt motivaţi, la fel şi noi şi ne dorim să scoatem copiii din faţa calculatoarelor şi a televizoarelor. Ne-am dori să ne înscriem  şi în campiont, măcar cu o grupă, dacă nu vom reuşi cu două. O să vedem în funcţie de câţi copii avem”.

Florin Mitrea – conducător ACS Tihău

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL