Connect with us

LUPTE LIBERE

Sălajul are un vicecampion naţional la lupte libere!

George Prodan a avut o prestaţie foarte bună la Campionatul Naţional, reuşind să ajungă până în finala categoriei sale. Din păcate, n-a reuşit să câştige şi jocul din finală, însă, titlul de vicecampion naţional este o performanţă de care trebuie să fie mândru şi totodată să reprezinte o motivaţie în plus pentru ca acest rezultat să fie depăşit


George Prodan este unul dintre cei mai talentaţi luptători de la CSS Zalău. Antrenorii secţiei de lupte libere au aşteptări mari de la el şi chiar dacă uneori nu a răspuns pe măsură, pe cea mai importantă scenă, dacă putem folosi o astfel de exprimare, George Prodan a luptat excelent.

Puştiul pregătit de Gheorghe Panc a participat în acest weekend la Campionatul Naţional U 15, la Târgu Mureş.

Înaintea acestui turneu, antrenorul său a fost încrezător că George poate obţine o medalie. În plus, tânărul luptător avea de luat o revanşă după ce a reuşit o clasare modestă la finala Cupei României.

La cea mai importantă competiţie naţional, George Prodan nici nu s-a gândit să rateze podiumul şi a luptat excelent, calificându-se în finala categorie 35 kg.

Din păcate, nu a reuşit să o câştige, dar titlul de vicecampion naţional este o performanţă de care poate să fie mândru şi totodată reprezintă o motivaţie în plus pentru ca această performanţă să fie depăşită în viitor.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 12 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LUPTE LIBERE