Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Liga Naţională ar trebui împărţită în două”

Antrenorul de la HC Zalău este de faptul că unele echipe ar oferi contracte “nesimţite” din bani publici


Antrenorul Zalăului şi-a continuat discursul la adresa echipelor care oferă salarii nejustificate de mii de euro şi spune că Liga Naţională ar trebui împărţită în două.

“S-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple. Din cauza faptului că nu sunt lăsaţi să mai şi piardă, măcar atunci când merită, au probleme în Liga Campionilor. O asemenea echipă, cu selecţie de la cinci echipe naţionale plătite regeşte să aibă obiectiv campionatul?

Cred că Liga Naţională ar trebui să se împartă în două – cele 4-5 echipe sau câte or fi cu contractele astea nesimţite de la 6000 de euro în sus  şi a doua ligă, cu pălmaşii care lucrează pe salarii până în 3000 de euro.

Reiterez faptul că nu se găsesc resurse pentru pensionari, însă se găsesc pe la primării şi consilii judeţene sume din astea fabuloase, de zeci de milioane de euro şi pentru ce ? Ca să pregătim jucătoarele altor echipe naţionale.

Aţi văzut-o cumva  în teren pe Bazaliu, că eu nu-mi aduc aminte ? O jucătoare care e terminată, în loc să fie o a doua Cristina Neagu, sau un vârf care să ajute echipa noastră naţională. Câte din jucătoarele lor sub 23 de ani au fost  în teren ? Niciuna, vă spun eu“, a spus Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL