Connect with us

FOTBAL

Lucian Itu, antrenor CSO Cugir: “Şansa a fost de partea zălăuanilor”

Antrenorul grupării din judeţul Alba consideră că şansa a fost de partea celor de la SCM Zalău şi că situaţia ar fi stat altfel, dacă elevii săi reuşeau să înscrie la 0 – 0, la ocaziile avute


SCM Zalău a trecut cu 2 – 0 de CSO Cugir, într-un meci pe care în mare parte l-a dominat, chiar dacă ocaziile nu au fost atât de numeroase.

Însă, Lucian Itu, antrenorul celor de la Cugir, consideră că situaţia putea sta altfel, dacă elevii săi reuşească să înscrie la cele trei oportunităţi avute la scorul de 0 – 0, în special cele două avute de Tudor Şaucă, ambele parate excelent de portarul Bogdan Miron.

Şi Paul Păcurar a avut o ocazie bună, dar Miron a fost de netrecut în meciul de sâmbătă.

“Miza și-a spus cuvântul, în ceea ce ne privește, dar sunt convins că în retur vom avea cu totul altă prestație, Șansa a fost în acest prim meci de partea zălăuanilor, într-o partidă echilibrată. Atlfel stăteau lucrurile dacă marcam la 0-0, la acele trei oportunități avute. Asta este capul sus, am încredere că vom putea remonta la Cugir. Ne mai așteaptă un act al acestei finale, joc în care trebuie să facem orice pentru a câștiga și a ne califica”, a precizat antrenorul Lucian Itu.

Returul dintre CSO Cugir şi SCM Zalău va avea loc sâmbăta viitoare.

Gruparea care se califică în finală va juca în dublă manşă în 22 şi 29 mai, contra câştigătoarei celelalte semifinale dintre Unirea Dej şi Minaur Baia Mare. În tur, la Baia Mare a fost 0 – 0.

Sursa foto: Ziarul Unirea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL