Connect with us

JUNIORI

Cadetele de la Şimleu Silvaniei şi-au aflat adversarele din semifinale

Elevele lui Ovidiu Teuşan s-au calificat la turneul semifinal, acolo unde vor da peste adversare cunoscute, precum fetele de la CSS Sighetu Marmaţiei sau CSS 2 Baia Mare, precum şi un adversar nou, CSS Blaj


Voleiul încă trăieşte la Şimleu Silvaniei, datorită echipei de volei feminin, ACS Silvania Sport. Ovidiu Teuşan face o treabă excelentă, iar elevele sale au evoluţii din ce în ce mai bune. În acest sezon, şimleuancele au avut un parcurs bun în faza grupelor şi chiar dacă au avut parte de adversari dificili, fetele lui Teuşan au reuşit să se califice la turneul semifinal din postura de cel mai bun loc 3.

Semifinalele sunt programate pentru perioada 14 – 16 mai, iar ACS Silvania Sport va avea parte de adversari cunoscuţi pentru accederea în faza finală.

Astfel, fetele lui Teuşan se vor reîntâlni cu echipe precum CSS 2 Baia Mare sau CSS Sighetu Marmaţiei, însă, alături de acestea, şimleuancele se vor duela şi cu CSS Blaj. Cele patru echipe fac parte din Semifinala 5, iar turneul va fi organizat de Sighetu Marmaţiei.

ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei nu este străină de sala de sport din Sighetu Marmaţiei, având în vedere că acolo a avut loc şi primul turneu din cadrul Campionatului Naţional. Şimleuancele au contabilizat patru puncte la acest turneu.

În final, să mai spunem că în total sunt şase semifinale a câte patru echipe fiecare, iar la faza finală se califică echipele clasate pe primul loc din seriile semifinale. Turneul final este programat în perioada 26 – 30 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI