Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou a evitat prima fază a barajului de promovare în Liga a III-a

Gruparea de pe Someş a avut noroc la tragerea la sorţi din această dimineaţă şi a evitat barajul cu o altă campioană judeţeană. Astfel, Rapid Jibou va trebui să treacă în dublă manşă de o formaţie aflată pe loc retrogradabil la finalul sezonului trecut din Liga a III-a


Rapid Jibou este câştigătoarea minicampionatului Ligii a IV-a şi va merge la barajul de promovare.

Gruparea de pe Someş a avut noroc la tragerea la sorţi din această dimineaţă când a aflat că a scăpat de turul preliminar de pe teren neutru cu o altă campioană judeţeană, astfel că s-a calificat direct la barajul de promovare unde va întâlni o echipă aflată pe loc retrogradabil în Liga a III-a, pe criteriu geografic.

În 24 de judeţe s-a organizat Liga a IV-a, de unde rezultă 24 de campioane. Dintre acestea 18 s-au calificat direct în etapa finală a barajului, iar pentru ultimele trei locuri se vor bate şase campioane judeţene, după cum a fost stabilit în această dimineaţă.

Cluj vs Bacău, Sibiu vs Prahova şi Satu Mare vs Argeş fiind cele trei meciuri între campioanele judeţene pentru ultimele trei locuri la barajul de promovare. Meciurile vor avea loc miercuri, pe teren neutru.

În ceea ce priveşte Rapid Jibou şi celelalte echipe calificare direct în faza a II-a, meciurile se vor disputa în dublă manşă, pe 16 mai turul, iar o săptămână mai târziu, 23 mai, returul.

Având în vedere că meciurile de baraj se vor stabili pe criteriu geografic, Rapid Jibou ar putea întâlni formaţii precum Progresul Şomcuta Mare, Luceafărul Oradea, Industria Galda de Jos sau CS Ocna Mureş.

Meciurile vor fi stabilite după ce vom şti componenţa exactă a celor 21 de campioane judeţene calificate în faza a II-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL