Connect with us

FOTBAL

George Zima, debut cu dreptul pe banca Zalăului. “Trebuie să rămânem modeşti şi să mergem la Cugir să dăm totul”

Noul antrenor de la SCM Zalău a debutat cu o victorie importantă, gruparea de sub Meseş reuşind să treacă cu 2 – 0 de CSO Cugir, în manşa tur a semifinalei barajului pentru promovarea în Liga a II-a


George Zima este un antrenor tânăr, dar dedicat care a venit la SCM Zalău cu un gând clar, promovarea în Liga a II-a. Primul hop a fost meciul tur al semifinalei de la baraj, contra celor de la CSO Cugir, iar tânărul tehnician a trecut cu brio acest prim test.

Zima a reuşit să-şi motiveze jucători, astfel că SCM Zalău a arătat bine din punct de vedere tactic, în special în repriza secundă, după ce şi-a asigurat avantajul de două goluri de pe tabelă.

În ceea ce îl priveşte, la finalul partidei, George Zima a rămas modest, în stilul caracteristic şi a ţinut să le mulţumească foştilor antrenori de la echipă, ţinând să precizeze că el doar continuă munca lor.

“În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor antrenorilor care au fost înaintea mea şi vreau să spun că eu doar continui o muncă. Mă gândesc că am venit cu un plus la echipă şi sunt foarte mândru de ceea ce am realizat astăzi, nu pentru mine personal, ci pentru aceşti băieţi minunaţi care au o calitate tehnică individuală pe care am subliniat-o de atâtea ori. Bogdan Miron a avut evoluţie bună, e un portar cu experienţă care ne ajută foarte mult, dar vreau să subliniez că toţi au fost implicaţi sută la sută şi formează un grup frumos. Cât despre arbitraj, tot timpul încerc să nu subliniez greşelile, dar da, consider că am avut două penalty-uri neacordate. Dar, per total sunt mulţumit de ceea ce am reuşit”, a spus Zima.

Chiar dacă după victoria de azi, SCM Zalău este favorită la calificarea în finală, Zima atrage atenţia.

“Este o victorie mare, dar este o victorie de moral, de a sublinia faptul că avem calitate şi potenţă. Trebuie să rămânem la fel de modeşti, să muncim foarte mult săptămâna asta şi să mergem la Cugir să dăm totul pentru a ne întoarce de acolo calificaţi în marea finală pe care ne-o dorim cu toţii”, spune tânărul antrenor de la SCM Zalău, care a trăit primul său meci pe banca Zalăului la intensitate maximă. “Sunt un tip vulcanic. Îmi doresc foarte mult, mă implic foarte mult şi mă bucur că fac parte din acest colectiv. Am trăit pentru ei, pentru mine, pentru club, pentru Zalău şi mă bucur mult că am reuşit să învingem astăzi”, spune Zima.

În cealaltă semifinală, Minaur Baia Mare şi Unirea Dej au remizat, scor 0 – 0, însă, acest lucru este irelevant pentru George Zima, cel puţin deocamdată şi spune că jucătorii săi trebuie să rămână modeşi, iar la Cugir să dea totul pentru calificarea în finală.

“Nici nu mă gândesc la ceea ce s-a întâmplat la Baia Mare. Sunt foarte fericit de ceea ce am realizat, dar rămân modest şi îmi doresc ca şi jucătorii să înţeleagă acest mesaj pentru că avem nevoie de o săptămână de muncă, pentru că ne aşteaptă un meci complicat la Cugir, unde trebuie să avem atitudine, să dăm dovadă de caracter, să ştim să suferim în momentele grele şi pe momentele de pozitivitate în joc, să arătăm calitatea noastră individuală”, a conchis George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL