Connect with us

Social

Record la Cercul militar Zalău: aproape 400 de persoane vaccinate într-o singură zi!

Beneficiind și de faptul că persoanele se pot vaccina acum și fără programare, la centrul de vaccinare de la Cercul militar din municipiu, coordonat de dr. Olimpia Moigrădean, au fost imunizate sâmbătă nu mai puțin de 396 de persoane, dintre care 131 au fost persoane vaccinate fără programare

În dorința de a crește numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19, românii se pot prezenta la centrele de vaccinare și fără o programare prealabilă.

Noul program a devenit funcțional începând de azi, 8 mai, în mai multe crnete din opt localități din Sălaj.

Oamenii pot și opta pentru tipul vaccinului, astfel:

Pfizer – Zalău, Șimleu Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei, Hida, Sărmăşag şi Ileanda

Astra Zeneca – Zalău

Moderna – Crasna

Se pare că vaccinarea fără programare e o reușită. În municipiul Zalău, doar în intervalul 8.00 – 11.00, peste 150 de persoane s-au vaccinat anti-COVID, fără programare. 

Deocamdată nu avem o statistică clară pe fiecare centru de vaccinare. Știm însă faptul că la centrul de la Cercul militar Zalău, echipa de vaccinare pe linia Pfizer a stabilit azi un record: 396 de persoane vaccinate. Dintre acestea, nu mai puțin de 131 de persoane au fost imunizate fără programare!

Vă reamintim faptul că persoanele cu vârsta de peste 60 de ani se pot prezenta oricând la centrele de vaccinare, în intervalul orar de funcționare (08.00 – 20.00), iar cei având vârste de până la 60 de ani, începând cu ora 14.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social