Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Alex Cherecheş, gol de senzaţie în Liga a II-a

Fundaşul din Şimleu Silvaniei a înscris superb din lovitură liberă, deschizând scorul în partida câştigată de echipa sa – Concordia Chiajna – în deplasare la Gloria Buzău


Deşi este încă tânăr (24 de ani), Alex Cherecheş are deja în spate câţiva ani la nivelul Ligii a II-a. A jucat pentru ASU Politehnica Timişoara, după care, din vara trecută este la Concordia Chiajna.

Fundaşul din Şimleu Silvaniei s-a integrat bine la gruparea ilfoveană, fiind un om de bază în echipa pregătită de Claudiu Niculescu.

Alex Cherecheş a avut evoluţii bune în defensivă, însă, la finalizare a apărut mai rar, ceea ce este şi normal pentru un fundaş stânga.

Însă, la meciul de la Buzău, şimleuanul a spart gheaţa şi a marcat primul gol pentru Concordia Chiajna. A fost şi primul gol al meciului şi nu a fost orice gol.

Fotbalistul originar din urbea de sub Măgura a înscris un gol superb, direct din lovitură liberă, de la aproximativ 30 de metri, portarul advers fiind spectator.

În cele din urmă, Concordia avea să se impună cu 3 – 0, iar în urma acestei victorii, formaţia antrenată de Claudiu Niculescu s-a apropiat la un punct de locul 3 în Grupa B din Play-out Ligii a II-a, loc ocupat tocmai de echipa pe care a învins-o în această etapă.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL