Connect with us

Social

TRAGEDIE. Un copil de 10 ani a murit electrocutat

În această după-amiază, un băiat ce sufera de Sindromul Down din localitatea Popeni şi-a găsit sfârşitul în timp ce se juca la o priză din casă. Poliţiştii sălăjeni au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă

Nenorocire mare în satul Popeni (comuna Mirşid). Vineri, în jurul orei 15.30, un băiat în vârstă de 10 ani s-a stins brusc din viaţă. Andrei Cristea era unul dintre cei şase fraţi ai familiei, care recent se mutaseră la casă nouă.

Azi, după-amiază, copiii erau singuri acasă, deoarece tatăl lor era la muncă, iar mama se pare că plecase la Zalău pentru a rezolva unele probleme personale.

Andrei, cel care este al treilea ca vârstă dintre copii, a avut o viaţă zbuciumată… Era un copil cu dizabilităţi: suferea de Sindromul Down. Azi, se juca singur la o priză din casă. La un moment dat, el a căzut la pământ ca secerat şi lipit de priză. Unul dintre fraţii săi a fost cel care l-a găsit inert şi a dat alarma.

Se pare că tatăl său a ajuns acasă după doar câteva minute, dar era târziu… La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie de la ambulanţă, pompieri şi poliţie.

A fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Jibou, care a aterizat undeva în apropierea Stadionului Comunal. Toate strădaniile echipajelor medicale prezente la Popeni au fost în zadar, doarece copilul nu a mai putut fi salvat.

Spre seară, copilul decedat a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Zalău, acolo unde se va face necropsia, pentru ca apoi să putem știi exact cauza morții.

“Poliția a fost sesizată astăzi-după amiază, în jurul orei 15.30, prin apelul de urgență 112, despre faptul că un copil s-ar fi electrocutat în locuință. Evenimentul a avut loc în comuna Mirșid. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că minorul se afla la acel moment în locuință, împreună cu frații lui. Tatăl copiilor era la serviciu, iar mama plecase în municipiul Zalău, pentru a ridica ceva bani. La un moment dat, acesta a fost găsit căzut pe podea de către unul dintre frați. Cadrele medicale prezente la fața locului au constatat decesul. A fost informată și D.G.A.S.P.C. Sălaj. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu”, a declarat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ, pentru Şrtirile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social