Connect with us

FOTBAL

Cine este CSO Cugir şi ce buget are. Vitinha Tiago – cel mai experimentat jucător – a câştigat titlul în Bulgaria

SCM Zalău întâlneşte sâmbătă CSO Cugir, în meciul tur al semifinalei de la barajul pentru promovarea în Liga a II-a


CSO Cugir nu are obiectiv declarat de promovare în Liga a II-a, dar dacă tot a ajuns aici şi echipa din Alba şi-ar dori să joace finala barajului cu învingătoarea din dubla Minaur Baia Mare – Unirea Dej.

CSO Cugir este de 8 ani în Liga a III-a şi  în mai multe sezoane a fost obişnuită cu clasări fruntaşe. Are un buget de aproximativ 9 miliarde lei vechi, dar are un lot în care se regăsesc câţiva jucători cu experienţă.

În capul listei este Vitinha Tiago, un fotbalist ajuns la 35 de ani, care în cariera sa a trecut pe la CFR Cluj, CS Otopeni, Unirea Alba Iulia,  Concordia Chiajna, dar şi în Bulgaria la Ludogorets, echipă cu care a fost campion şi a jucat în cupele europene.

Şaucă, Păcurar sau Grozav sunt alţi jucători cu experienţă care au jucat mai sus de Liga a III-a, însă la capitolul experienţă nu poate fi uitat antrenorul-jucător Lucian Itu, ajuns la 42 de ani, care a mai avut apriţii pe gazon chiar şi în acest sezon. Lucian Itu are în spate zeci de meciuri în Liga 1, pe când evolua la Internaţional Curtea de Argeş.

Însă, la capitlul jucători cu experienţă, care au jucat mai sus de Liga a III-a şi SCM Zalău stă bine.

Mai rămâne însă ca formaţia zălăuană să arate pe teren ambiţie şi determinare pentru a reuşi o victorie la meciul de sâmbătă, care să-i faciliteze misiunea de a se califica la barajul final.

Partida tur dintre SCM Zalău şi CSO Cugir se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal.

Pentru acest joc care va consemnat debutul oficial a lui George Zima la Zalău, antrenorul are la dispoziţie aproape tot lotul.

Sub semnul întrebării este doar fundaşul Alin Mutu, care acuză unele probleme la tendon şi este incert.

Sursa foto: Ziarul Unirea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL