Connect with us

Actualitate

Un tânăr din Sălaj a provocat un accident rutier în Oradea

Aflat la volanul unei autoutilitare, un tânăr în vârstă de 33 de ani nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 33 de ani din Oradea


Joi, 6 mai, la ora 18.07, pe strada Bihorului din municipiul Oradea, un bărbat de 33 de ani, din comuna Măeriște, județul Sălaj, în timp ce conducea o autoutilitară înspre strada Suișului, la intersecția cu strada Pădurii, a efectuat un viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 33 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul care conducea autoutilitara, avea o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate