Connect with us

FOTBAL

Someşul Someş Odorhei termină minicampionatul fără victorie

La început de minicampionat, Someşul Someş-Odorhei a reuşit câteva transferuri sonore, în speranţa că va avea un parcurs bun şi se va bate la primele locuri. Nu a fost deloc aşa, iar Someşul a terminat competiţie pe ultimul loc, fără nicio victorie


A rămas doar cu punctul pe care l-a obţinut în prima etapă, când a remizat pe teren propriu cu AS Ip.În ultimele două runde din retur, formaţia antrenată de Adrian Deac a jucat ambele meciuri pe teren propriu.

În Vinerea Mare s-a duelat cu Rapid Jibou, dar nu a avut nicio şansă în derby-ul local. Dacă în tur a pierdut la limită, la Jibou, în retur, diferenţa a fost mare, iar jibouanii au câştigat cu 6 – 1.

Gruparea condusă de Liviu Horincar a încercat să “sparghă gheaţa” sâmbătă, la partida cu AS Chieşd, însă nici de această dată nu a reuşit să se impună. După o primă repriză echilibrată, AS FC Chieşd a intrat în avantaj la pauză, după reuşita lui Sebastian Moroti.

La reluare, Someşul a presat mai mult, iar în cele din urmă a venit şi golul egalizator reuşit în minutul 56 de către Raul Iliese. Finalul a fost “încins”, iar într-un interval de doar 5 minute s-au marcat trei goluri. Ionuţ Moşincat a făcut 1 – 2, dar imediat jocul s-a mutat la poarta Chieşdului, iar în minutul 74 Raul Brînduşe a făcut 2 – 2.

Au curs golurile pe Someş, iar Chieşdul a revenit în atac şi din nou a fost în avantaj în minutul 76, la reuşita aceluiaşi Ionuţ Moşincat.  În cele din urmă, echipa antrenată de Flavius Seiche a risipit emoţiile în minutul 78, când Emanuel Seran a făcut 2 – 4, scor cu care s-a şi încheiat partida.

Liviu Horincar – preşedintele de la Someşul Someş-Odorhei: “Pentru noi a fost un plus că am participat în acest minicampionat”

“Nu ne-am fi aşteptat să terminăm competiţia fără victorie, mai ales că am făcut câteva transferuri bune. Am avut 8 – 9 jucători de valoare, dar restul nu s-au ridicat la nivelul titularilor. Lotul pe care l-am avut a fost subţire, iar după primele două etape au apărut accidentările. La fiecare joc am avut absenţi. Pentru noi a fost un plus că am participat în acest minicampionat şi a fost un test util pentru a şti la ce să ne aşteptăm din vară. Mă bucur că Rapid Jibou s-a calificat la baraj şi chiar îmi doresc din suflet să promoveze. Au un lot bun”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL