Connect with us

Actualitate

Sancţiuni de peste 60.000 de lei, aplicate de poliţiştii sălăjeni

Poliţiştii au aplicat aproape 280 de sancţiuni contravenţionale, obiectul faptelor fiind infracţiuni de furt, distrugere şi la regimul circulaţiei rutiere


În perioada 30 aprilie – 6 mai, poliţiştii de la structurile de ordine publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău, împreună cu colegii lor de la Secţia 1 Poliţie Rurală Zalău, au acționat cu efective mărite pentru prevenirea faptelor antisociale, identificarea persoanelor bănuite de comiterea unor fapte penale, menținerea ordinii și liniștii publice, dar şi pentru prevenirea răspândirii noului virus.

În materie penală, polițiștii au administrat probatoriu şi au soluţionat şase dosare penale, obiectul faptelor fiind infracţiuni de furt, distrugere şi la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea, au fost constatate şi opt infracţiuni.

Având în vedere latura contravenţională, poliţiştii au aplicat 278 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 61.895 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 114 au fost la regimul circulaţiei rutiere, 85 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, 51 la Legea 55/2020, 19 la Ordonanţa de Urgenţă 97/2005 privind domiciliul şi reşedinţa, iar diferenţa au fost aplicate la alte acte normative.  

Totodată, a fost reţinut un permis de conducere şi trei  certificate de înmatriculare.

Pentru orice situație care poate constitui o urgență, apelați serviciul unic de urgență 112!

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate