Connect with us

FOTBAL

George Zima dezvăluie ce a găsit la SCM Zalău

Tehnicianul a semnat marţi cu gruparea de sub Meseş şi va pregăti echipa la jocurile de baraj. Antrenorul care vine de la Sportul Şimleu spune că a fost atras de obiectiv şi de faptul că la Zalăul există jucători cu o calitate tehnică foarte bună 


Dorit de mai mult timp de conducerea de la SCM Zalău, George Zima a ajuns sub Meseş la începutul acestei săptămâni.

Tehnicianul care a avut rezultate notabile la Şimleu mai avea contract cu Sportul, dar situaţia s-a clarificat şi a primit acordul preşedintelui Ioan Gurzău pentru a veni la Zalău.

Pentru acest lucru, George Zima a ţinut să le mulţumească celor de la Sportul Şimleu.

“Vreau să-i mulţumesc în mod special domnului Gurzău şi celor din anturajul clubului. Le mulţumesc pentru tot ce am realizat la Şimleu în aceşti doi ani şi nu în ulitmul rând pentru înţelegerea care au arătat-o faţă de mine. Chiar dacă au existat unele rivalităţi, mă bucur că au ţinut cont şi de viitorul meu şi de cariera mea. Vreau să subliniez că am plecat de la Şimleu doar în ideea în care m-a atras obiectivul îndrăzneţ al celor de la SCM Zalău. La Şimleu am fost plătit la zi, fără probleme, ba din contră, am fost foarte mulţumit şi nu au fost probleme de natură financiară”, ne-a declarat George Zima.

Antrenorul din Oradea a condus deja câteva antrenamente la SCM Zalău şi va debuta oficial sâmbătă, la partida tur din semifinalele barajului de promovare cu CSO Cugir. George Zima s-a declarat încântat  de calitatea jucătorilor pe care i-a găsit la Zalău.

“M-a atras obiectivul de la Zalău şi faptul că există calitate tehnică individuală foarte mare. Mă bucur că şi conducerea de la Zalău m-a dorit foarte mult. Am venit cu gândul să aduc ceva pozitiv, în lupta pentru promovare.Primul feedback de la jucători a fost pozitiv. Sunt foarte receptivi şi sunt conectaţi 100% la ceea ce le cer. Mă bucur că într-un timp scurt înţeleg mesajul meu şi au atitudine în ceea ce însemnă procesul de pregătire.Calitatea individuală este la superlativ şi dacă din punct de vedere mental vom reuşi să fim capacitaţi 100% şi să unim grupul pentru ceea ce înseamnă pozitivitatea în joc, cred că avem şanse foarte mari”

George Zima – noul antrenor de la SCM Zalău

Noul antrenor al Zalăului şi-a ales colaboratorii pe banca tehnică: Alexandru Pop şi Vasile Jula

Începând din această săptămână, George Zima este antrenorul principal de la SCM Zalău.

Ţinând cont de perioada scurtă pe care o are la dispoziţie înaintea meciurilor de baraj, tehnicianul a ales să colaboreze cu Alexandru Pop şi Vasile Jula, cei care au pregătit echipa  după plecarea lui Marius Paşca.

“Au rămas alături de mine Duţu şi Lică. Nu puteam face foarte multe schimbări luna aceasta, pentru că avem nevoie de oameni care cunosc foarte bine echipa. Sper să avem o colaborare foarte bună şi în primul rând să nu uităm că toţi avem un singur obiectiv, promovarea Zalăului în Liga a II-a”, ne-a declarat George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL