Connect with us

FOTBAL

AS Juniorii Ip, victorie mare cu Rapid Jibou

Gruparea condusă de Nagy Mihai a sperat până în ultima clipă că ar putea încheia minicampionatul pe locul 2, însă, jocul rezultatelor nu a fost favorabil echipei din Ip. Chiar şi aşa, AS Ip rămâne cu satisfacţia că a reuşit să învingă Rapid Jibou, campioana Sălajului din 2021


La prima participare în Liga a IV-a, AS Juniorii Ip a avut un parcurs demn de lăudat.

Gruparea condusă de Nagy Mihai şi-a format un lot bun pentru acest nivel şi rezultatele nu au înârziat să apare. Echipa din Ip s-a luptat pentru calificarea în finală, dar jocul rezultatelor a dezavantajat-o deşi AS Ip a obţinut 4 puncte în ultimele două etape din retur.

În jocul de la AS Chieşd din etapa a V-a, AS Ip a scos o remiză, astfel că singura şansă de a mai spera la locul 2 era victoria cu Rapid Jibou.

Însă, trupa lui Nagy Mihai avea nevoie şi de un ajutor din partea celor de la Someşul Someş-Odorhei, în partida cu AS Chieşd. Acest ajutor nu a venit, deoarece Chieşdul a câştigat sâmbătă la Someş-Odorhei şi şi-a asigurat locul 2. AS Ip a terminat însă competiţia cu capul sus şi cu o victorie de prestigiu în faţa liderului Rapid Jibou.

În jocul de la Ip, echipa antrenată de Emil Ionaş a deschis scorul prin Ciprian Pavel, dar gazdele au egalat rapid prin Szabo Csaba, cel care a marcat un gol frumos, cu un şut din vole, direct în vinclu.

Gazdele au prins curaj şi s-au avântat în atac, iar după 3 minute au trecut în avantaj. Atacantul Alin Kovacs a recuperat o minge şi a făcut 2 – 1 în minutul 39, scor cu care s-a intrat la pauză. În partea secundă, Rapid Jibou a forţat egalare, dar AS Ip s-a organizat foarte bine în apărare.

Deşi din minutul 67, gazdele au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Raul Zmole, AS Ip tot a avut puterea să ţină cu dinţii de acest rezultat, iar la final s-a putut bucura de o măreaţă victorie în faţa celei mai bune echipe din Liga a IV-a, care peste câteva zile va merge la barajul de promovare.

Pentru AS Ip a fost ultimul joc din acest minicampionat, însă deja trupa condusă de Nagy Mihai îşi face planuri pentru stagiunea următoare. “Ne vom înscrie în Cupa României, dar şi la următorul campionat din Liga a IV-a. Aproape toţi jucătorii vor rămâne la Ip şi vom fi o echipă bună care se va bate la primele locuri”, anunţă conducătorul.

Nagy Mihai – conducător AS Juniorii Ip:  “Am obţinut 8 puncte şi pentru noi este o realizare”

“Sunt foarte fericit fiindcă am reuşit să obţinem 8 puncte în acest minicampionat. Pentru noi este o realizare, mai ales că am bătut Rapid Jibou şi jucătorii au luptat până în ultimul minut. Suntem mulţumiţi, chiar dacă nu am reuşit să prindem finala campionatului. Avem o echipă bună, iar în campionatul următor, cu siguranţă echipa din Ip se va bate  la primele trei locuri”.


AS Ip – Rapid Jibou 2 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Szabo Csaba (‘36) şi Alin Kovacs (‘39), respectiv Ciprian Pavel (‘24)

AS Ip: Mihai Blidar – Vasile Anghel, Alin Kovacs, Lukacs Gheorghe, Cătălin Anghel, Nemes Berthold, Sebastian Gal (c), Paul Purcar, Ionuţ Lontea, Raul Zmole şi Ionuţ Gozman Pop. Rezerve: Szabo Csaba, Fulop Mark, Emil Oltean, Cătălin Bologa, Dănuţ Dragoş şi Kocsis Istvan. Antrenor: Nagy Mihai

Rapid: Ionuţ Chechedi – Vlad Lazăr, Cristian Ţurcaş (c), Marius Cheţa, Andrei Bene, Flaviu Bărnuţiu, Alex Turcu, Gabriel Buda, Mihai Bode, Flaviu Porumb şi Ciprian Pavel. Rezerve: Adrian Noţigan – Gabriel Ţiriac, Radu Blaga, Rareş Pintea, Răzvan Meleg, Răzvan Birta, Răzvan Sabou şi Vasile Ilieş. Antrenor: Emil Ionaş

Au arbitrat: la centru – Raul Horvat (Zalău), asistenţi – Adrian Iancău (Derşida) şi Andrei Morar (Zalău)

Observator AJF: Cristian Oros (Zalău)

Cartonaş roşu: Raul Zmole (‘67)

Jucătorul meciului: SZABO CSABA


loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL