Connect with us

HANDBAL

HC Zalău învinge o formaţie cu aspiraţii la Europa

Gruparea de la poalele Meseşului a reuşit să-şi ia revanşa în faţa Măgurii Cisnădie, după eşecul la 15 goluri diferenţă suferit în tur. Fetele lui Tadici au câştigat la două goluri diferenţă, graţie unor prestaţii foarte bune din partea Alexandrei Dindiligan şi Alexandrei Severin


HC Zalău şi Măgura Cisnădie şi-au dat întâlnire la Cluj-Napoca, într-un meci contând pentru etapa a XX-a din Liga Naţională. În ultimele patru întâlniri directe, zălăuancele s-au impus de trei ori, dar în meciul tur din acest sezon, Măgura s-a impus la 15 goluri diferenţă…

Astfel, pentru retur, fetele lui Tadici au fost dornice de revanşă, astfel că au jucat cu multă ambiţie şi dăruire.

Deşi începutul a aparţinut echipei din judeţul Sibiu, fetele lui Tadici au răspuns prin Alexandra Severin care a marcat de patru ori în cinci minute, iar Mouna Jlezi a înscris şi ea, astfel că în minutul 10, HC Zalău a preluat conducerea pe tabelă, scor 5 – 4.

Măgura a revenit în avantaj în minutele următoare, dar sălăjencele au revenit la cârma partidei pe finalul reprizei, iar la cabine s-a intrat cu avantajul echipei din Zalău, scor 13 – 10.

În partea secundă, HC Zalău a ştiut să gestioneze avantajul creat în prima parte, iar la rampă a ieşit şi Alexandra Dindiligan, handbalista reuşind să înscrie gol după gol, pentru a conserva avantajul echipei sale.

Eforturile celor de la Măgura Cisnădie de a reveni în joc au fost în zadar, astfel că HC Zalău a bifat o victorie importantă, de moral, pentru că situaţia din clasament rămâne neschimbată.

HC Zalău ocupă în continuare locul 9 în Liga Florilor, la 7 puncte distanţă de echipa pe care tocmai a învins-o – Măgura Cisnădie (locul 5).

Alexandra Dindiligan a fost cea mai bună jucătoare de la Zalău, având 9 goluri marcate.


Măgura Cisnădie – HC Zalău 24 – 26 (10 – 13)

HC Zalău: Paula Teodorescu, Raluca Kelemen, Adina Sabău – Alexandra Dindiligan (9 goluri), Alexandra Severin (6), Mouna Jlezi (3), Andreea Mihart (3), Gabriela Vrabie (2), Sabrina Lazea (1), Teodora Popescu (1), Diana Nichitean, Cristina Mitrache, Bianca Berbece, Larisa Şerban şi Tatyana Prycop. Antrenor: Gheorghe Tadici


loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL