Connect with us

MINIFOTBAL

MINIFOTBAL. Spectacol între Dragu şi Racâş. REZULTATELE amicalelor din ultima săptămână

Deşi a fost un joc amical, disputa dintre ASA Dragu şi Lupii Racâş s-a jucat ca şi cum ar fi fost într-o comeptiţie oficială. A rezultat un joc spectaculos, în care ambele echipe au fost la conducere, dar meciul s-a terminat 3 – 3, fiind singura remiză consemnată în amicalele de săptămâna trecută


Deşi a fost Săptămâna Mare, mai multe echipe au ţinut să fie prezente la pregătire şi în prag de Paşte.

La Baza Sportivă Onix au fost programate opt partide amicale, iar unul dintre cele mai spectaculoase jocuri a fost în confruntarea dintre ASA Dragu şi Lupii Racâş.

Echipa din Dragu a deschis scorul, dar formaţia din Racâş a egalat rapid, după ce Cristian Moldovan a apărut foarte bine la finalizare în faţa porţii şi a marcat dintre doi adversari!

Spectacolul a continuat, iar Lupii Racâş a trecut la conducere, dar cei de la Dragu nu au renunţat şi au făcut 2 – 2.

În repriza a doua ASA Dragu a făcut 3 – 2 cu un spectaculos gol marcat de la mijlocul terenului de către Stăicuţa Varga. Nu s-a terminat aşa, deoarece Lupii Racâş a egalat prin Paul Souca, după o acţiune individuală.

Un joc spectaculos a fost şi între Tenaris cu Unirea Hida, în care s-au marcat 11 goluri. Câştig de cauză a avut Tenaris, care a făcut diferenţa prin experienţa unor jucători precum Nicolae Micle, Raul Zdroba, David Andreica şi Vasile Popa.

Surpriza săptămânii poate fi considerată victoria celor de la Sporting Peceiu, care a câştigat cu Autoland Hosu. Cei din Peceiu s-au impus confortabil, la o diferneţă de şase goluri, iar în evidenţă a ieşit în mod special David Ţîrlea care a reuşit patru  goluri.

Sporting Peceiu a disputat chiar două jocuri săptămâna trecută, însă în amicalul cu Ianus a fost învinsă cu 4 – 3. Prezentă din nou la pregătire, Juniorii Creaca a făcut un meci bun cu Sport Boys, dar a pierdut la limită.

Victorie la trei goluri diferenţă pentru Răzbunătorii, care au trecut cu 6 – 3 de Tablo Print. Şi Bad Boys a obţinut o victorie clară cu Cetăţenii de care a trecut cu 4 – 1.

Scorul săptămânii a fost reuşit de către Dodecor Cehu Silvaniei, care a marcat de 17 ori în poarta celor de la Shaolin, o echipă nouă, aflată la primele prezenţe la minifotbal.

Sursa foto: AMC Fotograf


Rezultatele şi marcatorii meciurilor amicale din ultima săptămână:

Tenaris – Unirea Hida      6 – 5

Au marcat: Nicolae Micle (2), Raul Zdroba (2), David Andreica şi Vasile Popa, respectiv Marius Moş (2), Ciprian Mitrea, Andrei Petruş şi Marius Groza

ASA Dragu - Lupii Racâş 3 – 3

Au marcat: Stăicuţa Varga (2) şi Daniel Miron, respectiv Cristian Moldovan, Cosmin Onaca şi Paul Souca

Sporting Peceiu – Autoland Hosu 9 – 3 

Au marcat: David Ţîrlea (4), Dorin Bonţe (2), Iosif Iepure (2) şi Florin Măluţan, respectiv Călin Marincaş, Raul Silaghi şi Nicolae Micle

Sport Boys – Juniorii Creaca 5 – 4

Au marcat: Denis Rus (‘2), Bogdan Petruşan, Mihai Chira şi Claudiu Meleg, respectiv George Marian (2), Raul Bălan şi Teo Sabou

Răzbunătorii – Tablo Print             6 – 3

Au marcat: Raul Mureşan (3), Samuel Benţa (2) şi Elekes Sergiu, respectiv Ionuţ Pop, Alex Bulz şi Rareş Gudea

Bad Boys – Cetăţenii        4 – 1

Au marcat: Vlad Copceac (2), Ionuţ Pop şi Csatlos Roland, respectiv Ionuţ Breban

Ianus – Sporting Peceiu 4 – 3

Au marcat: Cătălin Sabou (2) şi Andrei Ştirb (2), respectiv Alin Chirilă (2) şi Florin Măluţan

Dodecor Cehu Silvaniei – Shaolin 17 -3

Au marcat: Ionuţ Gherman (7), Ionuţ Lupan (3), Marian Bota (2), Andrei Rob (2), Cătălin Buda, Dan Mândru, Ionuţ Crişan, respectiv Alexandru Dragonici (2) şi Darius Pante

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL