Connect with us

BOX

Pugiliştii zălăuani şi-au încrucişat mănuşile în Bihor

CSM Zalău a deplasat un lot format de 12 sportivi pentru o acţiune de verificare a nivelului de pregătire al sportivilor, înainte de Cupa României


Zalăul va găzdui la finalul acestei luni Cupa României la juniori, dar până atunci, la începutul săptămânii viitoare va debuta Cupa României la categoria de vârstă cadeţi. Competiţia se va desfăşura în perioada 10 – 16 mai, la Arad.

Astfel, pugiliştii zălăuani au intrat în linie dreaptă cu pregătirea, iar sportivii trag tare la antrenamente pentru a fi în formă maximă la ora începerii competiţiei.

Mai mult, antrenorii de la CSM Zalău optează şi pentru acţiuni de verificare în judeţele vecine a nivelului de pregătire al sportivilor.

Chiar înainte de Sărbătorile Pascale, antrenorul Adrian Popuţea şi instructorul Paul Magdaş au format un lot de 12 sportivi şi au dat curs invitaţiei primitte din partea CS Crişul Oradea pentru a participa la o acţiune de verificare a nivelului de pregătire al sportivilor.

Marius Ardelean, Alexandru Cîmpian, Rareş Grama, Daniel Tănăsescu, Vlad Pop, Mario Pop, Cristian Balint, Sergiu Todoran, Denis Ispan, Antonio Traian, David Chiş şi Cristian Terec au făcut deplasarea în judeţul vecin.

A fost o acţiune reuşită, iar antrenorii zălăuani s-au declarat mulţumiţi de cum a decurs totul. Pentru cadeţii de la CSM Zalău urmează azi o ultimă pregătire, înainte de plecarea la Cupa României.

Pugiliştii de la Clubul Sprotiv Municipal se vor pregăti alături de sportivi de la Box Club MLG Zalău.Cupa României la categoria de vârstă cadeţi este ultima competiţie majoră înainte de finala Cupei României ce va avea loc la Zalău, în perioada 25 – 30 mai.

Între cele două finale, va mai avea loc şi Memorialul „Ghiurca Petru” de la Târgu Mureş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX