Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Handbal-rugby poate fac cei de la CSM Bucureşti, cu acele individe de 100 kg”

În replică la afirmaţiile lui Adi Vasile cum că HC Zalău ar practica un joc tur, tehnicianul Zalăului a avut o replică tăioasă pentru antrenorul de la CSM Bucureşti

HC Zalău a fost acuzată de Adi Vasile că practică un joc dur, iar tehnicianul de la CSM Bucureşti a spus după meci că formaţia sălăjeană joacă un fel de handbal-rugy.

“Cred că ar fi vrut şi ele să facă un handbal-rugby în meciul cu CSKA Moscova. Înţeleg din toată treaba asta că noi suntem la două lungimi de CSKA.

Ei ar trebui să îşi vadă bârna din ochi, fiindcă au avut în minutul 15 opt goluri diferenţă, cinci de la Bucureşti şi trei de la Moscova, dar acest domn nu a ştiut să gestioneze situaţia.

Handbal-rugby poate face el, cu acele individe pe care le are la 100 kg. Probabil de acolo s-a inspirat, fiindcă ele fac rugby nu doar în apărare  ci şi în atac. Nu ştiu ce merite are şi ce rezultate a făcut cu CSM. Să-mi spună şi mie numele unei jucătoare pe care a ridicat-o sau a crescut-o. Lista  pe cele care le-a terminat, le-o pot da eu”, a fost răspunsul lui Gheorghe Tadici.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL