Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Vlad Opriş, din nou pe teren după 14 luni!

Fotbalistul a trecut cu brio peste accidentarea la genunchi şi peste inervenţia chirurgicală, iar după mai bine de un an de pauză a jucat din nou într-un meci oficial. Revenirea pe gazon s-a produs acasă la Şimleu, unde Vlad Opriş este jucător dar şi antrenor secund

Vlad Opriş a trecut prin momente dificile anul trecut când a apucat să joace doar un singur meci, la o partidă disputată de ACS FC Recea, în deplasarea de la Cugir. O problemă la genunchi a recidivat, astfel că jucătorul şimleuan a trebuit să facă o pauză îndelungată, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Perioada de recuperare a fost lungă şi anevoioasă, însă Vlad Opriş a trecut cu bine peste clipele grele şi la 24 de ani mai are multe de spus în fotbal, ţinând cont că el este un jucător cu experienţă, care a evoluat la mai multe echipe din Liga a II-a.

După o pauză de 14 luni, Vlad Opriş s-a bucurat din nou de plăcerea de a juca fotbal. În ultima etapă din Liga a III-a, şimleuanul a intrat din nou la joc şi a făcut-o acasă, la Şimleu Silvaniei, acolo unde a revenit în iarnă, atât ca jucător, cât şi ca antrenor secund.

Vlad Opriş a intrat în ultimul sfert de oră şi a dat siguranţă echipei sale pe finalul meciului cu Gloria Bistriţa. Şimleuanul a fost aproape de golul victoriei, însă mingea şutată de la distanţă s-a dus pe lângă.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean, care în această săptămână va apărea joi, 6 mai.

“Sunt foarte fericit că pot să joc din nou fotbal. Important că m-am recuperat, sunt apt 100% şi mă simt bine. M-am simţit ca la debut, fiindcă am venit după o pauză de un an şi două luni. Mă bucur foarte mult că am putut să revin la Şimleu. Am jucat din nou acasă după foarte mulţi ani şi am putut să îmi ajut echipa. Sunt mulţumit de ce am reuşit în acest sezon şi sper să continuăm pe acelaşi drum şi în sezonul următor. Lumea va avea alte aşteptări de la noi”.
Vlad Opriş – antrenor-jucător Sportul Şimleu

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL