Connect with us

Social

Întâlnire importantă între primarii din Zalău, Jibou, Hereclean şi Crişeni. Se caută soluţii pentru descongestionarea traficului din Zona Metropolitană

Ionel Ciunt (Zalău), Dan Ghiurco (Jibou), Călin Morar (Crişeni) şi Dobrai Francisc (Hereclean) au participat la o întâlnire alături de Felix Ardelean pentru descongestionarea traficului pe DN 1 H

Întâlnire importantă în cursul zilei de miercuri, între patru primari din Sălaj. Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău, alături de Dan Ghiurco (primarul oraşului Jibou), Călin Morar (primarul comunei Crişeni) şi Dobrai Francisc (primarul comunei Hereclean) a participat la o întâlnire informală cu directorul general al Direcţiei Generale Organismul Intermediar pentru Transport din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, Felix Ardelean.

Principalele asepecte discutate au fost cu privire la finanţarea obiectivului de investiţii “Alternativă pentru descongestionarea traficului rutier pe DN 1H în localităţile Zalău, Crişeni, Hereclean”.

Discuţiile au vizat condiţiile în care Zona Metropolitană Zalău poate primi finanţare pentru această investiţie în cadrul unui parteneriat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii rutiere, precum şi documentele care trebuie întocmite pentru finanţarea proiectului.

“Pentru Municipiul Zalău, acest proiect va contribui semnificativ la descongestionarea traficului rutier la intrarea în oraş dinspre Crişeni, motiv pentru care, împreună cu colegii din instituţie, vom efectua toate demersurile necesare ce ţin de administraţia locală pentru realizarea investiţiei”, a declarat Ionel Ciunt.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social