Connect with us

DIVIZIA A1

Ştefan Andrei Welther, unul dintre sponsorii importanți de la SCM Zalău: “Titlul de vicecampioană este o performanţă deosebită”

Administratorul SC Welthaus SRL – unul dintre sponsorii importanţi ai echipei de volei – este încântat de titlul de vicecampioană a României, obţinut de zălăuanii care s-au aflat la prima participare în Divizia A1


Echipa de volei de la SCM Zalău a luat fiinţă doar în vara trecută. Cu o conducere capabilă şi antrenori pricepuţi, zălăuanii au reuşit o performanţă notabilă încă de la primul sezon în Divizia A 1.

Astfel, elevii lui Sorin Pop şi Marius Lazăr au reuşit să devină vicecampionii României, o performanţă demnă de lăudat. Sigur, această performanţă notabilă nu putea fi realizată fără sprijinul financiar al autorităţilor locale, dar şi al unor sponsori generoși.

Printre sponsorii importanţi care au susţinut financiar în acest sezon este SC Welthaus SRL, o firmă importantă din Zalău, administrată de inimosul prof. Ştefan Andrei Welther.

A fost mereu alături de echipă, a susţinut financiar formaţia de sub Meseş, iar la finalul sezonului, eforturile şi performanţa merită apreciate şi lăudate.

Performanţa reuşită de echipa de volei merită apreciată, lăudată şi poate că sportul care aduce performanţă ar merita sprijinit mai mult, pentru că sunt multe sporturi cu balon rotund, dar puţine care reuşesc performanţă la cel mai înalt nivel.

“Titlul de vicecampioană este o performanţă deosebită care se datorează în primul rând managementului corespunzător al echipei şi mobilizarea lor exemplară. Este minunat ceea ce au reuşit să obţină şi merită apreciat. Sperăm că vor continua în acest ritm şi vor avea rezultate din ce în ce mai bune. Voi rămâne în continuare alături de echipă şi îi vom susţine”, a declarat prof. Ştefan Andrei Welther, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1