Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău: “Un salt foarte mare pentru jucătorii de la Sportul Şimleu”

Preşedintele de la Sportul Şimleu s-a declarat mulţumit de ce a reuşit Sportul Şimleu la primul sezon în Liga a III-a şi consideră că locul ocupat la mijlocul clasamentului este deplin meritat

Dacă la început de sezon era văzută ca şi o canidată la evitarea retrogradării, Sportul Şimleu a fost surpriza plăcută din Seria a X-a. Nu a pierdut niciun joc pe teren propriu şi s-a clasat pe locul 6, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 5.

Mulţumit de parcursul echipe a fost şi preşedintele Ioan Gurzău care consideră că locul ocupat la mijlocul clasamentului este deplin meritat.

Gruparea de sub Măgură ar fi avut şansa să termine campionatul chiar pe podium, dar conducătorul Şimleului spune că o astfel de clasare nu era una tocmai realistă.

“Printr-o conjunctură am fi putut termina pe locul 3, însă nu ar fi fost clasarea cea mai elocventă. După rezultate locul meritat de noi este la mijlocul clasamentului. Am demonstrat că prin multă muncă pot apărea şi rezultatele. Jucătorii au muncit, s-au dăruit la fiecare meci şi fotbalul ne-a răsplătit. Dacă stăm şi ne gândim pe unde au jucat fiecare în urmă cu doi ani este un salt foarte mare pentru jucători, chiar dacă unii nu realizează”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

Planurile par să fie cu totul altele la Şimleu, în sezonul următor, în care echipa şi-ar putea propune obiective mult mai îndrăzneţe decât salvarea de la retrogradare.

“Pentru sezonul viitor ne dorim să transferăm trei-patru jucători şi să întărim echipa, astfel încât să ne propunem un obiectiv mai îndrăzneţ. Dacă ne-am propune tot un obiectiv de menţinere în Liga a III-a, am putea merge tot cu acest lot, însă îmi doresc mai mult în sezonul viitor”, spune Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL