Connect with us

Social

O tânără din Sălaj a provocat un accident rutier în Bihor, soldat cu rănirea unui copil de 5 ani

Chiar în prima zi de Paşte, o şoferiţă de 30 de ani din comuna Măerişte s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autoturism care nici acesta nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare

Duminică după-amiază, o femeie de 30 de ani din Măerişte conducea un autoturism pe Drumul Naţional 19/B, pe direcţia Marghita – Margine. În jurul orei 13.00, pa raza localităţii Abram, şoferiţa a provocat un eveniment rutier în urma căruia un minor de 5 ani a suferit mai multe leziuni.

Conform poliţiştilor bihoreni, tânăra din Sălaj s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu. În urma acestei manevre riscante, maşina sa a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie.

La rândul său, şoferul autovehiculului ce rula în faţa ei – un bărbat de 31 de ani din localitatea Tăşnad ( jud. Satu Mare) – nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare spre stânga pentru a pătrunde pe o stradă laterală.

În urma impactului dintre cele două maşini, un minor de 5 ani – pasager în autoturismul condus de conducătorul auto din Satu Mare – a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fotografie cu caracter informativ.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social