Connect with us

Actualitate

VITEZĂ RECORD. Şofer din Sălaj, prins de radar cu 200 km/h!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr care circula cu viteza de 200 km/h, cea mai mare viteză înregistrată cu aparatul TruCam, în afara localităţii, în județul Sălaj. Tânărul a fost sancţionat, iar permisul de conducere i-a fost suspendat


La data de 2 mai a.c., ora 18.04, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F.

În cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr, de 29 ani, din județul Sălaj, care circula cu autoturismul pe drumul menţionat, în afara localităţii Sălăjeni, cu viteza de 200 km/h.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării  contravenționale cu amendă în valoare de 1305 lei. Ca măsură complementară, permisul de conducere i-a fost reţinut pentru 90 de zile. 

Conform O.U.G. 195/2002, depășirea cu mai mult de 50  km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus , constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă.

Nu uitaţi! Cu cât viteza este mai mare, șocul produs de accident este mai mare, iar consecințele mai grave. Respectați limita legală de viteză pentru fiecare sector de drum!

Foto cu caracter informativ!

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate