Connect with us

AUTOMOBILISM

Eveniment inedit la Năpradea. Zeci de motociclişti s-au întrecut într-o competiţie de hard enduro. FOTO

Cupa “Transylvania Arena” a adunat la start peste 60 de participanţi din toată ţara, motocicliştii întrecându-se pe două trasee dificile. Chiar dacă a fost organizat în premieră în comuna Năpradea, evenimentul s-a bucurat de o prezenţă numeroasă, per total fiind o competiţie reuşită, plină de adrenalină şi sport extrem


Ai nevoie de îndemânare, curaj, ambiţie şi poate puţină nebunie pentru a încerca un sport extrem.

Hard enduro nu face excepţie, dar cu toate acestea, există mulţi pasionaţi de acest sport, fie că o fac într-un cadru organizat şi profesionist sau doar din pură plăcere.

Competiţiile de hard enduro sunt spectaculoase din prisma traseelor dificile şi al obstacolelor care le ies în cale motocicliştilor.

Competiţiile de hard enduro au ajuns şi în Sălaj, mai exact în comuna Năpradea, acolo unde a avut loc în premieră o astfel de competiţie.

Este vorba despre Cupa “Transylvania Arena”, o competiţie ce face parte din calendarul Federaţiei Române de Motociclism şi care a fost organizată de către Jibou Master Bike.

Peste 60 de participanţi din toate colţurile ţării s-au adunat la start, fiind un eveniment de amploare, dar a cărui organizare a fost ireproşabilă. 

Au fost prezenţi la faţa locului medici pentru acordarea primului ajutor, dar şi echipaje de jandarmi sau poliţie pentru a asigura buna desfăşurare a competiţiei şi pentru respectarea regulilor în vigoare.

Cupa “Transylvania Arena” s-a defăşurat sâmbătă, la ieşire din comuna Năpradea, spre Maramureş, organizatorii propunând două trasee, pentru profesionişti şi avansaţi, ambele având un grad de dificultate ridicat.

“A fost un eveniment reuşit, cu un număr de participanţi peste aşteptări, având în vedere că a fost în sâmbăta dinainte de Paşte. A fost primul eveniment de acest gen organizat în comuna noastră, dar a fost atractiv, fiind prezenţi mulţi spectatori. Noi suntem deschişi faţă de oganizatori şi îi vom susţine cu ce putem în ideea în care doresc să mai organizeze astfel de competiţii la noi în comună. Ne dorim să promovăm zona, ne dorim să promovăm comuna, să ştie toată lumea de comuna Năpradea, astfel că îi vom susţine cu ce putem”, ne-a declarat Vasile Fodor, primarul comunei Năpradea.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in AUTOMOBILISM