Connect with us

Social

Unde am ajuns!? La Zalău, mai scump decât la Cluj sau la București!

Un studiu realizat de Institutul Național de Statistică arată un lucru aproape de necrezut – la Zalău, coşul de cumpărături a ajuns să fie cam cel mai scump din România, depăşind capitala sau Cluj-Napoca

Pe baza unor date furnizate de Institutul Naţional de Statistică (INS), Economica.net a făcut o analiză, în ce priveşte preţul pentru coşul de cumpărături în diferite oraşe din ţara noastră.

În calcul au fost luate preţurile la produse precum cartofii, morcovii, ceapa, laptele, brânza sau ouăle.

Studiul a dus la o concluzie halucinantă: cel mai scump coş de cumpărături este cel din în municipiul Zalău!? Conform acestui studiu, în oraşul de la poalele Meseşului preţul mediu al coşului este de 78.4 lei.

Coşul de cumpărături are preţuri diferite în funcţie de oraş susține INS. Produsele luate în calcul sunt cartofii, morcovii, ceapa, laptele, brânza și ouăle. Preţul mediu al coşului de cumpărături în Bucureşti este 53 de lei. La polul opus se află Zalău, unde preţul mediu este 78.4 lei.

Aceasta în condiţiile în care, de exemplu, la Bucureşti preţul mediu este de 53 de lei, la Timişoara e de 68.5 lei, iar la Cluj-Napoca preţul mediu al coşului de cumpărături este de 68.5 lei.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Social