Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV. George Zima, noul antrenor al echipei SCM Zalău!

Mutarea oficializată azi, 3 mai, a fost făcută cu un singur țel: promovarea în Liga a II-a, acolo unde Zalăul nu s-a mai aflat din anul 2005

Ceea ce la un moment dat era doar un zvon a devenit realitate azi, 3 mai. George Zima, cel care a făcut minuni la Sportul Șimleu, a devenit antrenorul formației SCM Zalău!

Discuții între cele două părți au existat de mai mult timp, dar după terminarea campionatului regulat acestea s-au intensificat. În cursul zilei de luni, negocierile s-au concretizat și George Zima a devenit noul antrenor al formației SCM Zalău!

Tehnicianul originar din Bihor mai avea contract cu Sportul Șimleu până în vară și exista posibilitatea ca el să continue la poalele Măgurii, acolo unde s-a simțit foarte bine și unde a realizat rezultate notabile.

În urma unor discuții între Alin Demle – unul dintre apropiații clubului din Zalău – și președintele Ioan Gurzău, George Zima a fost lăsat să meargă la Zalău, acolo unde va încerca să promoveze cu SCM în Liga a II-a!

Conducătorul formației din Șimleu Silvaniei a ținut să precizeze că această decizie a fost luată doar în sprijinul fotbalului din Sălaj, deși între cluburile dintre Zalău și Șimleu Silvaniei a existat tot timpul o mare rivalitate.

Să nu uităm că, în acest sezon, cu George Zima pe bancă, Sportul Șimleu a învins Zalăul de două ori, o dată în Cupa României și o dată în campionat!

“Chiar dacă mai avea contract cu Șimleul, George Zima va ajunge la Zalău cel puțin până în vară. Dacă nu va promova cu SCM în Liga a II-a, el va reveni la Șimleu Silvaniei, acolo unde s-a simțit foarte bine și unde va continua proiectul început anul trecut”, a declarat președintele Ioan Gurzău pentru Sportul Sălăjean.

Altfel spus, George Zima va pregăti SCM Zalău pentru cele patru partide din play-off, care pot duce din nou Zalăul în liga secundă, după o pauză de 16 ani. Mai întâi, Răzvan Dulap și compania se vor duela cu CSO Cugir, într-o dublă manșă, urmând ca câștigătoarea să joace FINALA pentru Liga a II-a cu câștigătoarea din dubla Minaur Baia Mare – Unirea Dej. Dacă gruparea de la poalele Meseșului va promova, tânărul tehnician ar putea continua la Zalău.

Până la terminarea sezonului, echipa Șimleului se va pregăti sub îndrumarea antrenorului secund, Vlad Opriș. De precizat, însă, că totul se va derula și sub coordonarea lui George Zima, cel care a avut o colaborare foarte bună cu secundul Vlad Opriș.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean, care în această săptămână va apărea, joi, 6 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL