Connect with us

LIGA I

Supercupa României la minifotbal are loc la Oradea. Sălajul are şanse mari să trimită două echipe

La prima competiţie naţională de minifotbal organizată după aproape doi ani, Dia Guard va participa din postură de câştigătoare a ultimului campionat, dar sunt şanse foarte mari ca la turneul de la început de iunie să fie prezentă şi Autovip Garden Şimleu

Federaţia Română de Minifotbal anunţă startul competiţiilor naţionale din 2021, după o pauză de doi ani. Prima competiţie după o perioadă lungă de pauză va fi Supercupa României, o întrecere la care fiecare judeţ va avea câte o reprezentantă. Din Sălaj va fi prezentă Dia Guard Cipricom, câştigătoarea ultimei ediţii a Superligii, dar sunt şanse foarte mari ca în urma redistribuirii locurilor rămase vacante, în baza clasamentului naţional, Sălajul să mai poate trimite şi a doua echipă, este vorba de Autovip Gaden Şimleu Silvaniei, ocupanta locului 2 în ultimul campionat din Superligă.

Supercupa României la minifotbal va aduna la start cele mai bune echipe din ţară şi se va desfşăura la Oradea, în perioada 4 – 6 iunie. Această competiţie va reperezenta şi un criteriu important de calificare la Campionatul Naţional de Minifotbal, care se va organiza în iulie. Tot în această vară,  Federaţia anunţă că va mai organiza Campionatul Naţional la old-boys, dar şi Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor.

Un număr de 48 de echipe urmează să participe la Supercupa României, care se va disputa într-un format inedit.  Competiţia se  va desfăşura cu respectarea celui mai recent protocol medical anunţat de autorităţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I