Connect with us

JUNIORI

Juniorii de la CSS Zalău s-au calificat la turneul semifinal

După prestaţia ştearsă de la primul turneu, elevii lui Dorian Faur şi-au luat “revanşa”, reuşind două victorii din trei posibile la al doilea turneu, succese ce le-a garantat calificarea la turneul semifinal ce va avea loc în luna mai

CSS Zalău a ratat calificarea la turneul semifinal la categoria de vârstă cadeţi, după un eşec în faţa “rivalei” locale Academia de Volei “Lazăr Marius”. În weekend au intrat în sală şi juniorii de la Clubul Sportiv Şcolar pentru a lupta pentru calificarea în “semifinale” cu prilejul celui de-al doilea turneu al Campionatului Naţional, desfăşurat la Bistriţa. Elevii lui Dorian Faur au fost dornici să-şi demonstreze valoarea, mai ales după prestaţia ştearsă din primul turneu de la Dej. Totuşi, debutul la turneul de la Bistriţa nu a fost unul tocmai fericit, zălăuanii fiind învinşi de liderul CSS LAPI Dej, meci în care Dorian Faur a folosit titularii într-un singur set, având în vedere valoare net superioară a echipei din Dej.

A urmat meciul cu CSS 2 Baia Mare, meci cu importanţă la locul 2. Zălăuanii au început bine şi au câştigat primul set, după care setul al doilea a fost unul maraton, fiind câştigat în cele din urmă de băimăreni, în prelungiri. În cel din urmă, CSS Zalău avea să câştige meciul în cinci seturi. În ultimul meci, voleibaliştii pregătiţi de Dorian Faur au trecut în trei seturi de LPS Bistriţa şi şi-au asigurat calificarea la turneul semifinal, fiind una dintre cele două echipe ce se califică în semifinale de pe locul 3.  Seria E a fost una dintre cele mai puternice ale Campionatului Naţional, dovadă fiind faptul că trei echipe se califică la turneul semifinal. CSS LAPI Dej a câştigat seria, în timp ce CSS 2 Baia Mare s-a clasat pe locul 2 (7 puncte), iar CSS Zalău a încheiat pe locul 3 (6 puncte). Turneul semifinal este programat să se desfăşoare în perioada 7 – 9 mai 2021.

“Am fost foarte supărat după primul turneu, dar acuma s-a întors norocul în favoarea noastră. Ne bucurăm că ne-am calificat la turneul semifinal. Băieţii au fost foarte determinaţi şi asta a făcut diferenţa. Au fost dornici să demonstreze că valoarea lor este alta, nu cea din primul turneu de la Dej”, ne-a declarat Dorian Faur.

Rezultatele turneului de la Bistriţa:

CSS LAPI Dej – CSS Zalău 3 – 0 (16, 23, 18)

LPS Bistriţa – CSS 2 Baia Mare 2 – 3 (-22, -24, 25, 19, -17)

CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 3 – 2 (19, -26, 21, -17, 12)

CSS LAPI Dej – LPS Bistriţa 3 – 1 (20, 22, -16, 17)

LPS Bistriţa – CSS Zalău 0 – 3 (-15, -19, -20)

CSS 2 Baia Mare – CSS LAPI Dej 0 – 3 (-16, -18, -14)

CSS Zalău: Viktoratos Theodor, Daniel Pop, Andrei Bărbânţă, George Treşca, Vlad Vasian, Cristian Pop şi Sebastian Hidan – libero. Au mai evoluat: Marius Nemeş, Răzvan Beldean, Alexandru Jurge şi Luca Opriş. Antrenor: Dorian Faur

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI