Connect with us

FOTBAL

Liga a V-a ar putea debuta după sărbători. Mai multe echipe sunt interesate să joace!

Potrivit secretarului de la AJF Sălaj, Leontin Moga, există grupări din Liga a V-a care şi-au arătat interesul de a respecta actualul protocol medical şi să revină pe teren. În aceste condiţii, după Paşti s-ar putea organiza un mic campionat după modelul celui de la Liga a IV-a

Sălajul se află între cele 24 de judeţe din ţară care organizează un minicampionat la Liga a IV-a şi va avea dreptul de a trimite o echipă la barajul de promovare în Liga a III-a.

Minicampionatul Ligii a IV-a se termină pe 8 mai, odată cu finala dintre primele două clasate, însă la început de mai ar putea lua startul şi Liga a V-a.

AJF Sălaj a lansat recent ideea de a organiza un minicampionat pentru acest eşalon, după modelul celui de la Liga a IV-a, iar în rândul echipelor există interes.

Potrivit secretarului Leontin Moga, există grupări din Liga a V-a care şi-au arătat interesul să respecte actualul protocol medical şi să revină pe teren, iar AJF caută acum o formulă cât mai bună, astfel încât costurile să fie cât mai mici.

“Sunt unele echipe care s-au interesat de organizarea unui minicampionat la Liga a V-a. Am primit solicitări de la Dumbrava Ciocmani, Viitorul Băbeni, AS Carastelec, Voinţa Derşida, dar şi alte formaţii. O parte dintre echipele de Liga a V-a sunt interesate, iar noi ne-am gândit să organizăm competiţia pe zone, cu jocuri tip turneu la final de săptămână, astfel încât costurile să fie mai  reduse. Multe echipe s-au interesat de condiţiile care trebuie îndeplinte şi ar fi dispuse să participe într-un mic campionat”, ne-a declarat secretarul Leontin Moga.

AJF Sălaj va organiza după Paşti o întâlnire cu delegaţii echipelor din Liga a V-a şi va stabili mai multe detalii legate de startul competiţiei. Forul condus de Daniel Sabou intenţionează să pornească şi competiţiile de la nivel de copii şi juniori.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL