Connect with us

FOTBAL

George Zima: ”Trebuie să fim mulţumiţi cu ce am realizat în acest sezon. Sportul Şimleu a muncit foarte mult”

Tehnicianul a tras concluziile unui prim sezon în Liga a III-a pentru gruparea de sub Măgură, care a strâns 26 de puncte în 18 etape şi s-a clasat pe locul 6. Antrenorul s-a declarat mulţumit, dar spune că echipa sa putea şi mai mult, dacă ar fi jucat cu aceeaşi ambiţie şi determinare şi în meciurile din deplasare

Final de campionat pentru Sportul Şimleu care s-a clasat pe locul 6 în Seria a X-a, cu 26 de puncte acumulate, fiind la egalitate cu CSC Sînmartin, ocupanta locului 5.

Înaintea ultimei etape, gruparea de sub Măgură era în cărţi pentru o clasare pe locul 4, iar la cum a decurs ultima rundă, Sportul Şimleu ar fi terminat chiar pe podium, dacă ar fi învins la două goluri diferenţă pe Gloria Bistriţa.

S-a terminat 1 – 1, dar şimleuanii pot fi bucuroşi, deoarece Sportul este singura echipă din Seria a X-a, ce nu a pierdut acasă.

Mulţumit de parcursul echipei a fost şi antrenorul George Zima, care este convins că Sportul Şimleu era mult mai sus în clasament, chiar pe un loc de baraj, dacă ar fi jucat cu aceeaşi determinare şi ambiţie şi la meciurile din deplasare.

”Chiar dacă înaintea jocului ne-am dorit mai mult, să câştigăm chiar la două goluri pentru a spera la locul 4, din păcate nu s-a putut. Am avut un început mai slab de meci, dar mă bucur că am intrat în joc şi am reuşit să egalăm. Mă bucur pentru băieţi, fiindcă am reuşit să fim echipa neînvinsă pe teren propriu din această serie. Cu siguranţă, dacă jucam cu aceeaşi ambiţie şi determinare şi în deplasare, acum eram calificaţi la meciurile de baraj. Însă trebuie să fim modeşti şi realişti şi să nu ne amăgim singuri. Trebuie să fim mulţumiţi cu ceea ce am realizat. Am muncit foarte mult şi sper ca jucătorii să rămână la fel de modeşti şi profesionişti ca să putem continua să facem lucruri bune”, ne-a declarat George Zima.

Aflat la final de contract, antrenorul din Oradea pune pe primul loc Sportul Şimleu şi ia în calcul să rămână sub Măgură şi din vară.

”Mi-aş dori mult mai mult la Şimleu, fiindcă potenţial există. Mi-aş dori să ne întărim şi atunci să putem spera la un obiectiv mai îndrăzneţ. Prima variantă pentru mine este Sportul Şimleu, deoarece aici am avut o perioadă foarte  bună şi m-am înţeles senzaţional cu toată lumea din jurul clubului, cu jucătorii. Aştept o nouă ofertă a clubului şi voi lua decizia cea mai bună pentru mine şi pentru club”, ne-a declarat George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL