Connect with us

FOTBAL

Repetiţie reuşită înainte de baraj. SCM Zalău a câştigat la Şomcuta Mare

Calificată la barajul pentru Liga a II-a din etapa trecută, SCM Zalău a abordat ultima etapă fără presiune, dar s-a folosit de acest joc pentru a face o ultimă pregătire înaintea meciurilor decisive pentru Liga a II-a. Deşi antrenorii au odihnit mai mulţi jucători titulari, gruparea de sub Meseş a câştigat cu Progresul Şomcuta Mare, ce-i drept cu puţin noroc, golul victoriei fiind marcat în prelungiri de către Vadim Calugher

Cu calificarea la baraj asigurată, SCM Zalău și-a permis să se folosească de meciul cu Progresul Șomcuta Mare, ca de un antrenament oficial înaintea barajului pentru Liga a II-a. Antrenorii au decis să odihnească o parte dintre jucătorii titulari, însă cu toate acestea, gruparea de sub Meseș a făcut o bună repetiție înaintea meciurilor decisive pentru Liga a II-a.

SCM a dominat începutul de joc, iar după 20 de minute a și deschis scorul prin Sebastian Duma. Pentru gazde partida a avut o miză mare, în condițiile în care Progresul a luptat pentru evitarea barajului de menținere în Liga a III-a. Maramureșenii au avut câteva acțiuni bune, iar spre final de primă repriză au avut chiar și o bară din lovitură liberă.

A fost 0 – 1 la pauză, iar după reluare, gazdele au rămas în 10 oameni în minutul 55. Chiar și în inferioritate, Progresul a mai ajuns în careului Zalăului și a egalat în minutul 65, când Bogdan Vișan a marcat în proprie poartă!

Având om în plus, gruparea de sub Meseș a dominat, dar jocul a curs spre un rezultat de egalitate. Nu s-a terminat așa, deoarece în prelungiri, SCM Zalău a dat lovitura și a câștigat prin golul marcat de Vadim Calugher, cel care a înscris cu un șut la vinclu de la 25 m.

Victorie de moral pentru SCM Zalău, care sâmbăta viitoare începe lupta pentru Liga a II-a, urmând să joace în primul baraj cu CSO Cugir, formație ce a prins primul loc în Seria a IX-a, chiar în etapa de vineri.

Progresul Şomcuta Mare – SCM Zalău 1 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Bogdan Vişan (65 – aut.), respectiv Sebastian Duma (20) şi Vadim Calugher (90+2)

Progresul: Roșiianu – Pașca, Bud, Simion, Lazăr, Revezs, Nemeș, Parnau, Zete, Răduneață, Balmoș (C). Rezerve: Negreanu, Domnița, Busica, Lang, Tututa, Sergiu, Ignat, Bârle. Antrenor: Dănuț Sabou

SCM: Pop Andrei – Pop Florin, Kis Lorant, Vișan Bogdan, Ardelean Iustin – Cozma Dănuț, Cubaș Denis, Onicaș Mihai, Duma Sebastian – Stanciu Raul, Romaric Logon. Rezerve: Mare Tudor, Miron Bogdan, Jula Alexandru, Calugher Vadim, Jalba Cristian, Cohan Mihai și Forna Mihai. Antrenori: Jula Vasile si Pop Alexandru.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL