Connect with us

DIVERSE

Juniorii Creaca, printre cele mai active echipe de minifotbal la jocurile de pregătire

Înfiinţată recent, echipa din Creaca participă regulat la pregătire în vedere reluării competiţiilor oficiale, iar în ultima săptămână a susţinut alte două jocuri amicale, cu Lupii Racâş şi ASA Dragu

La Baza Sportivă Onix, echipele de minifotbal continuă pregătirile pentru reluarea competiţiilor oficiale. Şi în ultima săptămână s-au disputat opt jocuri amicale, în două dintre ele fiind angrenată Juniorii Creaca.

Echipa din Creaca este printre cele mai active formaţii, care participă regulat la pregătire. Săptămâna trecută a jucat cu Lupii Racîş , în faţa căreia a pierdut la două goluri diferenţă, dar a mai jucat un amical şi cu ASA Dragu, partidă pe care echipa din Dragu a câştigat-o cu 7 – 4.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat la partida dintre Sporting Peceiu şi Răzbunătorii, meci pe care echipa din Peceiu la câştigat cu 10 – 4.

O victorie clară a reuşit şi Bad Boys, care a trecut cu 4 – 1 de Invictus, în timp ce Cetăţenii s-a impus la cinci goluri diferenţă cu Tablo Print.Au fost şi meciuri mai strânse, în care diferenţa a fost de un singur gol. Dodecor Cehu Silvaniei a câştigat cu 4 – 3 disputa cu Voinţa Doba, iar Unirea Hida a trecut cu 3 – 2 de Sport Boys.

Tenaris şi Unirea Hereclean au oferit un joc spectaculos, încheiat cu o remiză, în care s-au marcat şase goluri. Pentru Tenaris, George Marian şi Nicolae Micle au reuşit câte o triplă, în timp ce pentru Unirea au marcat cinci jucători.

Rezultatele şi marcatorii meciurilor amicale din ultima săptămână:

Lupii Racâş – Juniorii Creaca 4 – 2

Au marcat: Ionuţ Pop (3) şi Cristian Şomai, respectiv George Marian şi Sergiu Brie

Tenaris – Unirea Hereclean 6 – 6

Au marcat: George Marian (3) şi Nicolae Micle (3), respectiv Răzvan Savin (2), Varga Csaba, Raul Hîş, Teodor Pojar şi Ovidiu Şamşudan

Cetăţenii – Tablo Print 9 – 4

Au marcat: Mihai Man (3), Ovidiu Burcă (3), Vlad Dobocan (2) şi Ionuţ Breban, respectiv Cătălin Cristea (2) şi Cosmin Şerban (2)

Sporting Peceiu – Răzbunătorii 10  – 4

Au marcat: Sergiu Ardelean (4), Dorin Bonţe (3), Iosif Iepure (2) şi Claudiu Chira, respectiv Sergiu Elekeş (2), Ştefan Morar şi Andrei Morar

Dodecor Cehu – Voinţa Doba 4 – 3

Au marcat: Marian Bota (2), Liviu Morar şi Cătălin Buda, respectiv Dobai Norbert, Cristian Şamşodan şi Balint Tibor

ASA Dragu – Juniorii Creaca   7 – 4

Au marcat: Stăicuţa Varga (4), Andrei Clepa, Daniel Miron şi Alin Roşu, respectiv Sergiu Brie (3) şi George Marian

Bad Boys – Invictus                        4 – 1

Au marcat: Ionuţ Terec, Ilyes Tamas, Ionuţ Pop şi Viorel Chende, respectiv Claudiu Sava

Unirea Hida – Sport Boys           3 – 2

Au marcat: Andrei Petruş (2) şi Andrei Ghiurea, respectiv Alex Geamănu şi Claudiu Meleg

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE