Connect with us

FOTBAL

Aşa DA. Un fost jucător de la Rapid Jibou a cumpărat echipamente pentru grupele de copii şi juniori de la club

Ciprian Ciobanu a făcut un gest frumos înainte de Sărbătorile Pascale, reuşind să facă fericiţi copiii de la grupele de copii şi juniori de la Rapid Jibou. Mai mult, fostul jucător al grupării de pe Someş s-a ocupat şi de inscripţionarea tricourilor, spre entuziasmul micilor fotbalişti


Ciprian Ciobanu a fost jucător la Rapid Jibou, însă, de câţiva ani a pus “ghetele în cui”, iar prezent este stabilit în Italia, acolo unde se ocupă de câteva afaceri.

Însă, jibouanul nu a uitat de unde a plecat, iar înainte de Sărbătorile Pascale a reuşit să facă fericiţi zeci de copii de la grupele de copii şi juniori de la Rapid Jibou.

Tânărul în vârstă de 37 de ani a cumpărat echipamente sportive pentru micuţii fotbalişti şi mai mult, s-a ocupat şi de inscripţionarea acestora, astfel că puştii din Jibou au numele scris pe tricou, la fel ca marii fotbalişti.

Gestul a fost unul care i-a încântat pe copii, fiind foarte apreciat şi de către antrenori, precum şi de autorităţile locale, în frunte cu primarul Dan Ghiurco şi viceprimarul Vlad Paşcalău, care de asemenea sprijină fenomenul fotbalistic din oraş, în special pe cel juvenil.

Ciprian Ciobanu a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători ai generaţiei sale. A evoluat pe postul de mijlocaş central, iar marea majoritate a carierei sportive şi-a petrecut-o în tricoul formaţiei Rapid Jibou, evoluând pentru gruparea jibouană şi la nivelul Ligii a III-a.

Unii colegi spun despre el că a fost unul dintre cei mai talentaţi juniori pe care i-a avut Rapid Jibou vreodată.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL