Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău îşi află vineri adversarul de la primul baraj pentru Liga a II-a

Cum în Seria a IX-a, diferenţa dintre primele două clasate este de două puncte, Unirea Dej şi CSO Cugir pot face rocadă în clasament, astfel că locurile de pe care cele două echipe merg la baraj se va şti exact după ultima etapă

Minaur Baia Mare şi SCM Zalău sunt echipele din Seria a X-a care merg la barajul de promovare pentru Liga a II-a. Dacă Minaur şi-a asigurat calificarea în urmă cu două etape, SCM Zalău a obţinut biletele pentru baraj după penultima rundă.

Cele două grupări încă nu îşi cunosc cu exactitate adversarul din prima manşă a barajului, deoarece, în Seria  a IX-a, primele două clasate mai pot face roc adă în clasament. De etape bune, Unirea Dej şi CSO Cugir şi-au asigurat calificarea la baraj, iar sâmbătă a avut loc şi derby-ul dintre cele două echipe. CSO Cugir s-a impus cu 1 – 0, iar după acest rezultat, diferenţa dintre primele două clasate s-a redus la două puncte. În aceste condiţii, locurile de pe care cele două echipe vor merge la baraj se va şti exact după ultima etapă. CSO Cugir poate prinde primul loc dacă va câştiga în deplasarea de la Sănătatea Cluj, dar are nevoie de pasul greşit al Unirii Dej, care joacă acasă cu Avântul Reghin, ocupanta locului 3. În cazul în care CSO Cugir şi Unirea Dej termină la egalitate de puncte, se ţine cont de golaveraj, deoarece la rezultate directe, fiecare echipă a câştigat pe teren propriu cu 1 – 0.

SCM Zalău îşi va cunoaşte adversara de la baraj abia vineri, după jocurile etapei a XVIII-a. Ce este cert în momentul de faţă că indiferent  cu cine va juca în prima manşă, SCM Zalău va fi gazda partidei tur, programată pe data de 8 mai. Returul se dispută pe 15 mai, urmând ca barajul final să se joace tot în “dublă” manşă pe 22 şi 29 mai. În cazul în care va ajunge la barajul final,  SCM Zalău va juca primul meci în deplasare, iar returul pe teren propriu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL